Yani, iade kısmında sorun yaşayan çok fazla kişi var. Lakin ürün eline sorunsuz ulaşacaktır, geçen ay direwolf 2'yi oradan almıştım.
@CS Relboron'un önerdiği 3 model de bu bütçenin en iyileri. Xbox kontrolcüsünden bile üstün oldukları noktalar var. Ben direwolf 2'yi seçtim, bana en sıcak gelen o oldu.
Cyclone Pro'nun mekanik düğmeleri ve tetik titreşimleri artıları. Analogları da dairesellik testinde %1 hatanın altında sonuçlar verebiliyor. Lakin bağlantı ve gecikme sorunları yaşayan kişiler vardı. Kontrolcüyü D-pad'i başta olmak üzere eleştiren kişiler de vardı. Ben emin olamadım, lakin yine de oldukça güzel bir model.
Ultimate 2C'nin güzel kısmı ise, en sorunsuz olanı kesinlikle o. Ama Gyro'su olmaması, şekil ve tetikler olarak Xbox kontrolcüsünden uzak olması, D-pad'inin direwolf 2'ye göre biraz daha zayıf kalması gibi kısımlar da var. Şekil kısmı tabii ki kişisel.
Direwolf 2, yani güzel kontrolcü diyebilirim. Analoglar her ne kadar t4Cp'deki kadar iyi olmasa da yine de oldukça iyi. Dongle ile hissedilebilir bir gecikme yok, ölü bölge de görmedim. D-pad tek kelimeyle mükemmel, vader 4 Pro gibi bir kontrolcü ile bile neredeyse aynı. Abxy bu kontrolcüde membran, her ne kadar flydigi "silikon 2.0" diye adlandırsa da aşırı bir avantajı yok. Yine de kesinlikle iyi hissettiriyor, yumuşak olmaması güzel.
Yazılımı, yani iyi. Gyro'sunu, mouse veya analoglara istediğim zaman atayabiliyorum. Düğmeler de değiştirilebiliyor, arka düğmeler mesela. Ya da ölü bölge, titreşim gibi şeyler de ayarlanabiliyor. Sanırsam reWASD desteği de var, eğer öyleyse yazılıma da çok ihtiyacın kalmayacaktır.
Titreşimler iyi, Xbox kontrolcüsünün çok üstünde değil sanırsam; lakin kıyaslama yapamıyorum. Yine de iyi diyebilirim.
Kısacası, 3 kontrolcüden de memnun kalırsın. Hangisini seçeceğine dair kontrolcülerin incelemelerine de bakabilirsin.