2.000 TL'ye gamepad önerisi

Hari Seldon

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 1500 lira gibi bir bütçem var İyzico kampanyasından filan yararlanmak istiyorum. Bugün Donanım Arşivi gulikit KK3 Pro paylaştı yaklaşık 1500 liraya geliyor. Almak mantıklı mı? Daha mantıklı seçenekler var mı?

Bu site güvenilir mi bir bilgin var mı rengi bayağı hoşuma gitti de.

Evet site güvenilir, bir sorun yaşarsanız telefon numarası falan var bizde eskiden yaşamıştı bir arkadaş ondan bilgiliyiz. Benim de kahverengisi hoşuma gitti almayı planlıyorum.

Bu switch versiyonu ürünün, butonları bayx değil de abxy düzeninde olan varsa onu almanız pc ile uyumlu olanı aldığınız manasına gelir. Site güvenilir evet
Switch versiyonu ne oluyor hocam

Bu switch versiyonu ürünün, butonları bayx değil de abxy düzeninde olan varsa onu almanız pc ile uyumlu olanı aldığınız manasına gelir. Site güvenilir evet
Birde dediğiniz buxy abxy nasıl anlayacağım

Tuş düzeni galiba dediğiniz bayx ile uymuyor mu PC ye

Switch versiyonu ne oluyor hocam

Birde dediğiniz buxy abxy nasıl anlayacağım

Tuş düzeni galiba dediğiniz bayx ile uymuyor mu PC ye
Hocam üstünde pc uyumu yazmıyor direkt kutunun. Ürünün kutusunun olduğu resimde sadece switch yazıyor pc yazmıyor oraya bakarak alabilirsiniz. Tuş düzeni sorun olmaz ama uyum sorunu olur oyunlarda. Üstünde pc olması lazım

Bu gamepade sahipler yeşillendirebilir mi tuş yerleri değiştirilebilir mi?
Hayır değişmiyor 2c'de

Hocam üstünde PC uyumu yazmıyor direkt kutunun. Ürünün kutusunun olduğu resimde sadece switch yazıyor PC yazmıyor oraya bakarak alabilirsiniz. Tuş düzeni sorun olmaz ama uyum sorunu olur oyunlarda. Üstünde PC olması lazım.

Hayır değişmiyor 2C'de.

KK3 Pro'yu sormuştum hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı