2.000 TL'ye gamepad önerisi

Bütçe
2000

Yağız.te

Hectopat
Daha fazla  
Maksimum 2K fiyatlı PS4 ve PC’de kullanabileceğim bir gamepad arıyorum. Öneri verirken PS4 konusuna özellikle dikkat edelim, çünkü çoğu PS4 ile uyumlu değil. Fantech Shooter 3 bulabildim, bir dediklerime uyan ancak sizin de öneriniz varsa duymak isterim.

Maksimum 2K fiyatlı PS4 ve PC'de kullanabileceğim bir gamepad arıyorum. Öneri verirken PS4 konusuna özellikle dikkat edelim, çünkü çoğu PS4 ile uyumlu değil. Fantech shooter 3 bulabildim, bir dediklerime uyan ancak sizin de öneriniz varsa duymak isterim.

https://gank.com.tr/machenike-s3-dual-mode-hall-effect-nfc-siyah-rgb-charging-dock-gamepad PS4 de çalışıyor mu bilmiyorum ama indirim kuponuyla beraber fiyatını en cok hak eden gamepad olabilir.

bütçe bir tık çıkarsa iyi olur.

bütçe bir tık çıkarsa iyi olur.
500 lira farka değer mi?

Hocam peki yukarıda arkadasın attığı kolla arasinda hissedilir bir fark olur mu?

Ben Nova 2 öneririm. PS4 gamepadi gibi dokunmatik yüzeyi var diye.
Hocam biraz baktım da tuşlar vs çok sesli diyorlar ya, yurtta da kullanacağım icin önemli maalesef cok sesli olup olmaması. Shooter 3 a dair öyle bir yoruma denk gelmedim ama biliyorsanız söyleyebilir misiniz onda da durum benzer mi?

Hocam biraz baktım da tuşlar vs çok sesli diyorlar ya, yurtta da kullanacağım icin önemli maalesef cok sesli olup olmaması. Shooter 3'a dair öyle bir yoruma denk gelmedim ama biliyorsanız söyleyebilir misiniz onda da durum benzer mi?

Hocam sizin PS4 için DualShock 4 yok mu? Sadece PC için bir gamepad alsanız daha mantıklı olur bence. Fakat PS4 de uyumlu olsun derseniz ben DualShock'a en çok benzeyen Nova 2 öneririm. Wraith yorumlarında yurtta kullanan biri yorum yapmış çevredeki insanları rahatsız edecek kadar sesli olsa belirtirdi herhalde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı