2.000 TL'ye HyperX Alloy Core alınır mı?

akkalaal

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: AMD Ryzen 5 5600X / GPU: RTX 3070Tİ 8GB / RAM: 16 GB (8x2) / İşletim Sistemi: Windows 10 Pro
Bu fiyata başka ne var veya bu klavye kaliteli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok klavyeye takılan birisi değilim ama corsair k55 rgb pro şiddetle tavsiye ederim.
Tuşlar tam ele yaktın ve rgb seven birisi isen çok fazla modu var. Makro anlamında da orta düzey bi iş, bakmanı öneririm.

Bu fiyata başka ne var veya bu klavye kaliteli mi?

R75 ilk önerim olurdu.

Çok klavyeye takılan birisi değilim ama Corsair K55 RGB Pro şiddetle tavsiye ederim.
Tuşlar tam ele yaktın ve RGB seven birisi isen çok fazla modu var. Makro anlamında da orta düzey bir iş, bakmanı öneririm.

2000TL Membrane Klavye alınmaz hocam.

Yukarıda atılan Royal Kludge ile arasinda secim yapilmali. Manyetik olmasi avantaj.

Hardcore rekabetçi değilse Royale Kludge 1000 basar.

Üst seviye olmayan manyetik switchler yazma hissiyatı ve sesinde sınıfta kalıyorlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sesini şahsen begeniyorum. Kisiden kisiye degisir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kasanın içi boş hissiyatıını çözemiyorlar hocam gene dediğim gibi. Bende de MAD68 he var ama günlük kullanımda RK75 veya kendi modladığım klavyelerden birini kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı