2.000 TL'ye HyperX Alloy Core alınır mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kasanın içi boş hissiyatıını çözemiyorlar hocam gene dediğim gibi. Bende de MAD68 he var ama günlük kullanımda RK75 veya kendi modladığım klavyelerden birini kullanıyorum.

oyun için mi bu klavye yoksa günlük kullanım mı

hocam başka model tavsiyeniz var mı
O bütçede bence R75 en iyisi ama benzer fiyata VGN V87'de alınabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Kasanın içi boş hissiyatıını çözemiyorlar hocam gene dediğim gibi. Bende de MAD68 he var ama günlük kullanımda RK75 veya kendi modladığım klavyelerden birini kullanıyorum.

RK severim zaten hocam. Konu sahibinin tercihine kaliyor gerisi.

Oyun için mi bu klavye yoksa günlük kullanım mı?

Oyun da oynarsın günlük kullanımda da kullanırsın. Manyetik switch denen yeni switch türü kullanılıyor bazı klavyelerde basma mesafesini ayarlayabildiğin için bu manyetik switchlerde rekabetçi oyunlarda daha iyi ama hani normal oynayan adam için eğer çok da üst seviye oyuncu değilse gereksiz. Attığım mekanik switch normal bir klavye istediğin gibi oyunda veya günlükte kullanabilirsin.

O bütçede bence R75 en iyisi ama benzer fiyata VGN V87'de alınabilir.

beyaz mor rengini beğenmedim diğer renkler 500 lira fark ediyo o yüzden sordum

Bu attığımın ne gibi avantajı var switchler fabrika çıkışlı yağlanmış ve yalıtım katlamları eklenmiş olduğu için kasaya switch türü ile beraber siz kulaklık takılı olmadan yazı yazdığınız veya kullandığınız vakit hem sizin kulağınızı tırmalamaz hem de yanınızdaki kişi bu klavye sesi ne ya deyip rahatsız olmaz kulağa hoş gelen bir sesi ve tok eğlenceli yazma hissiyatı da olur. Zaten bu tarz klavyeleri deneyimleyenler genelde eski tarzdaki klasik klavyelere geri dönemiyorlar hocam :D

beyaz mor rengini beğenmedim diğer renkler 500 lira fark ediyo o yüzden sordum
Beyaz ve yeşil olan rengi de var.

R75'in siyahı stokta kalmadı ne zaman gelir onu da bilemiyorum hocam eğer beyaz rengini almak istemiyorsanız da VGN V87 veya Royale Kludge R87 bakabilirsiniz.

Bu attığımın ne gibi avantajı var switchler fabrika çıkışlı yağlanmış ve yalıtım katlamları eklenmiş olduğu için kasaya switch türü ile beraber siz kulaklık takılı olmadan yazı yazdığınız veya kullandığınız vakit hem sizin kulağınızı tırmalamaz hem de yanınızdaki kişi bu klavye sesi ne ya deyip rahatsız olmaz kulağa hoş gelen bir sesi ve tok eğlenceli yazma hissiyatı da olur. Zaten bu tarz klavyeleri deneyimleyenler genelde eski tarzdaki klasik klavyelere geri dönemiyorlar hocam :D

Beyaz ve yeşil olan rengi de var.

R75'in siyahı stokta kalmadı ne zaman gelir onu da bilemiyorum hocam eğer beyaz rengini almak istemiyorsanız da VGN V87 veya Royale Kludge R87 bakabilirsiniz.

r87 ile arasındaki fark ne artı eksi olarak r87 hoşuma gitti

R87 ile arasındaki fark ne artı eksi olarak R87 hoşuma gitti

R87'nin switchleri 1 tık daha sesli buna göre. R75 daha sessiz tok switchlere sahip ikisinin de sesi yumuşak ama R87 ve VGN V87 ikisi bir tık daha sesli switchlere sahipler. Arada VGN V87'nin bir avantajı var bu ikisine göre oda kablosuz kullanılabilmesi ekstra.

R87'nin switchleri 1 tık daha sesli buna göre. R75 daha sessiz tok switchlere sahip ikisinin de sesi yumuşak ama R87 ve VGN V87 ikisi bir tık daha sesli switchlere sahipler. Arada VGN V87'nin bir avantajı var bu ikisine göre oda kablosuz kullanılabilmesi ekstra.
vxe r1 sence mantıklı mı ve o fiyata önerin var mı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı