2.000 TL'ye kadar fare önerisi

Palm tutuş ve geniş el için bu ikisinden birini al kafan rahat olur

Bu modeller çok eskidi artık önerilmez. Hele ki artık kablosuz fareler piyasadayken.

Bu modeller çok eskidi artık önerilmez. Hele ki artık kablosuz fareler piyasadayken.
Mouse bir anakart, ram, ekran kartı değil en fazla gelişebileceği düzey ve teknoloji bellidir.

Ayriyeten kablosuz fare bana saçmalık gibi geliyor. Yatalak hasta veya mouseyi filmi yatakta oynatma amaçlı kullanacaksan al bir tane 200-300 TL lik 2 ci el mouse geç.

Zaten çoğu kişinin önermiş olduğu m3s Max ve M3 ayriyeten bir dongle ihtiyaç duyuyor.

1000 yenileme hızını benim elimdeki G402 de sağlıyor 500 IPS de sahip ve 4000 DPi da oldukça yeterli, bunun yanı sıra ergonomik yapısı makro tuşların click olması ( mouse'nin sol ve sağ tuşlarında bulunan clicklerden ) daha sağlam bir hissiyat veriyor.

4000 DPİ ve oyun içi hassasiyeti de açtığında en küçük titreşimde bile çok iyi hissiyat veriyor. Ki zaten CS gibi rekabetçi oyunlarda genelde 1100-1500 DPi arası idealdir.

Kendi üstünde bir tuş mevcut o tuşa basarak mouse içerisinde bulunan 32 bit arm işlemcisi ile uyumlu uygulaması ile kendi seçtiğin DPİ ya anlık geçiş yapabilirsin buda ani dönüşler gerektiren senaryolarda sana yardımcı olacaktır.

G402 ye hala güncel yazılım veya yine çıkan oyunlara yazılım desteği vermeye devam ediyor.

Kablosu da oldukça uzun ve her masaya uyumlu şekilde, Türkiye genel ortalaması 70-100 m2 2+1 veyahut 1+1 evlerde yaşadığı için bilgisayarı ebesinin nikahında konumlandırdığı setuplar yapmadığından dolayı PCnin arka portları ve ön portları da dahil rahat bir kullanım uzunluğuna sahip kablosu mevcut.

Onun tasarımı ise oldukça çok fazla rahat kendim powerlifting aynı zamanda strongman sporcusuyum ellerim büyük ve iri, piyasadi birçok telefonu tek elimle kullanabiliyorum. Aynı zamanda tek elimle birçok gemotrik nesneyi rahatlıkla tutabilir ve kavrayabilirim. O yüzden mouse de palm tutuş tercih ediyorum. Bu mouse nin de tuşları ve micro tuş konumları aynı zamanda yapısı daha doğal bir tutuşa neden olur.

Yani bir yanda 20 dolar veya Euro verip dongle üzerine 2100 TL verip M3s max almaktan sa 1.300 TL Logitech G402 veya 2.150 TL verip G502 modelini alıp hem sıkıntısız bir garanti süreci hemde ek bir teknolojiye ihtiyaç duymadan rahat bir deneyim elde etmek isterim.

Eğer gidip vatan, Media Markt, Teknosa gibi yerlerden mouse denersen insanların hunharca basmasından dolayı yıpranmış halinin bile çok sağlam hissettirdiğini görebilirsin.

Yine tercih konu sahibinin tabii.

Ekstra dongle 4k-8k için gerekli 1000hzyi içinden çıkan dongle karşılıyor ayrıca önerdiğiniz Logitech mouseler 140-150gram bandında yani çok ağır. Kablo konusunda ise iki tür mouseyide kullanmış biri olarak kablosuz mouse kesinlikle çok çok daha iyi, hem oyun için hem normal işlerde kullanırken. Özellikle FPS oyunları için kesinlikle kablosuz mouse daha iyidir. Kablo oyun oynarken ani hareketlerde sizi kısıtlayabiliyor veya bir yerlere çarpabiliyor. Ayrıca sensör ve switch olarakta önerilen mouseler en iyi switch, sensör ve mculardan birine sahip mouselar, teknolojik aletler için teknoloji her zaman ilerler . Önerdiğiniz mouselar eski mouseler ve fiyat bandıda yenilerle aynı seviyede. Eski bir teknoloji almaktansa yenisini almak daha mantıklı.

Sadece ambalajı açılmamış ürünleri iade alabiliyoruz yazmışlar.
Ben buradan almam.

Butun yerler bu kafada artık. Bir sorunu yoksa sırf sen urunu begenmedin diye hiçbir yer kolay kolay iade almaz. Kaldı ki Wraith'in urunlerini Türkiye'de satan baska yer yok. Adamlar katı bu yuzden.

Palm tutuyorsan ve beklemek istemiyorsan attigim Rapoo yu al gec fazlasina gerek yok. Tasarimini begenmeye bilirsin ama icinden grip tapeler cikiyor. Adam edersin onlarla.

Beklerim diyorsanda:

Kronik sorunlu, takoz gibi, fosil sensorlu mouseleri savunma bence daha fazla. Mousede gelisiyor. Sensorler, mcu, yapilan malzemeye kadar. Tarama hızları, mcu güçleri, hz'ler neden butun mauselerin ayni degil bana madem mouseler gelismiyor soylesene? Attigin iki mousede gunumuz için çöp.

Son düzenleme:

Dongleye gerek yok 1000 Hz yetiyor ağırlık konusunda sizin attığınız 2-3 katı falan ayrıca kablosuz mouse kullansan ne kadar rahat kesinlikle görürdün kablolu kullanıyordum bir ay önceye kadar onda da kesinti yoktu bunda da yok ama kabloluda kablo göz zevkini bozuyor sağa sola çarpabiliyor eğilip bükülebiliyor 1.3 k eski fareye vereceğime 2.3 k yeni fareye veririm buna değer.

Arkadasin bilgisi yok salliyor hocam zaten. Mouseler gelismiyormus sözde .

Rival 3 ya da ASUS TUF al ikisi de 1K rical 3'ü arkadaşım kullanıyor aşşırı memnun bende baktım bayağı iyi ben ASUS kullanıyorum o 4 5 gr daha hafifti sanırım fazla para vermeye de gerek yok ikisi de 200IPS fazlasıyla yeter FPS oyunlarında geriye kalan 1 kyı pide yersin döner yersin et alırsın 1.5 kilo.

Ikiside kronik sorunlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…