2.000 TL'ye kadar gamepad önerisi

Bütçe
2000
Sanırım bunu alacağım Wraith'in sitesinde sadece kutusu açılmamış ürünler için iade var diyor Amazon'dan almayı düşünüyorum bu sebepten dolayı ve 8BitDo başka yerlere de baktığımda bayağı bir övülmüş deneyeceğim.
Hocam @Katipke hocamız şu an aktif deği yüksek ihtimalle. İsterseniz yarın onun da fikrini belirtmesini bekleyin. 8BitDo'nun bunlar kadar iyi olduğunu sanmıyorum ama bu konuda pek bilgim yok.

Hocam @Katipke hocamız şu an aktif deği yüksek ihtimalle. İsterseniz yarın onun da fikrini belirtmesini bekleyin. 8BitDo'nun bunlar kadar iyi olduğunu sanmıyorum ama bu konuda pek bilgim yok.

Açıkçası iade işi ile hiç uğraşmak istemiyorum o yüzden Wraith ile uğraşasım gelmedi.

Wraith o konuda güvenilir diye biliyorum. Bir arkadasim oradan Fantech EOS Pro almıştı ve gayet memnundu.

Teknolojik ürün sonuçta belli olmuyor ben de mesela steelseriesten bir ürün aldım sorunlu çıktı direkt iade ettim Amazon'da kutu şeyini takmıyor pek ürün olduğu sürece bu yüzden herhangi bir durumda uğraşmamak istediğimden biraz çekiniyorum.

Fantech Revolver III Oyun Kolu site üzerinden farklı tarzda Gamepad'lere bakabilirsin

Fark ettim de siteye katıldığınızdan beri sahip olmadığınız bir kolu sürekli aynı site linki göndererek insanlara göndermişsiniz. Bunun forum kurallarına göre yasak olup olmadığını bilmiyorum ama kendi sitenizin reklamını yapıyormuş hissiyatı verdi. Hoş durmuyor bilginize.

Ben bunu aldım. Çok güzel.

Ama belirtim, altına taktığımız apartı sadece şarj ediyor, kendisi bir batarya yuvası falan değil. Birde kablosuz adaptörü güncellemenize olanak sağlıyor.

Ben onunla baya konuştum Gamesir Nova 2 Lite diyecek.

Wraithte iade hatalı ürünlerde de oluyor genelde sorun olmuyor. Bigbig won gale hall veya alabilirseniz eğer atk battle axe pro bence en mantıklı seçenekler
Yazmis zaten gormedim.

Daha yeni bir gamepad 15off koduyla 25 dolar vergi ciksa bile 1600 tl gibi bir fiyata geliyor. Bazı yerlerde 8Bitdo ile karşılaştırılmış ve herkes ergonomisinin daha iyi olduğunu soylemiş.

Ben onunla baya konuştum Gamesir Nova 2 Lite diyecek.

Yazmis zaten gormedim.

Daha yeni bir gamepad 15off koduyla 25 dolar vergi ciksa bile 1600 tl gibi bir fiyata geliyor. Bazı yerlerde 8Bitdo ile karşılaştırılmış ve herkes ergonomisinin daha iyi olduğunu soylemiş.
Genel olarak aslında önce yurt içi sonrasında da alacak kişinin aklına yatmazsa yurt dışı öneriyorum. 2000 TL'ye kadar yurt dışından önermeyi sevdiklerimi biliyorsunuzdur zaten hocam birisi nova 2 lite diğeri de aolion k20

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı