Merhaba arkadaşlar, birkaç gündür gaming klavye arıyorum ama bütçem biraz düşük herhalde, keza daha istediğim özelliklerde bir klavye bulamadım (biraz acemi olduğum için olabilir). Kablosuz kullanılabilen ve Windows tuşu kitlenebilen klavyeler önerirseniz minnettar kalırım.
Merhaba arkadaşlar, birkaç gündür Gaming klavye arıyorum ama bütçem biraz düşük herhalde, keza daha istediğim özelliklerde bir klavye bulamadım (biraz acemi olduğum için olabilir). Kablosuz kullanılabilen ve Windows tuşu kitlenebilen klavyeler önerirseniz minnettar kalırım.
GamePower Eva 7 60M Mekanik Kablolu, 2.4GHz, Bluetooth, 3 Mod Red Switch Türkçe Q 88 Tuş USB RGB Gaming Klavye ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Gaming Klavye ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
Aigo A100 Starry Blue Sarı Switch Mekanik Klavye - İngilizce Beyaz - Mavi en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
İyzico ve Parolapara ile daha iyileri alınıyor diye biliyorum. Onun harici bu bütçeye bunlar var gibi duruyor.
Hocam kafam karıştı şimdi MS düşük olması ve red swicth olması benim için önemli, kablosuz kullanımda Ms arttırıyormuş onu yeni öğrendim. Bunlar arasından dediklerime en uygun hangisi bide aklımdaki modeller Royale Klaude Rk61 Reddragon K617 ne yapmalıyım şimdi
Hocam kafam karıştı şimdi MS düşük olması ve red swicth olması benim için önemli, kablosuz kullanımda Ms arttırıyormuş onu yeni öğrendim. Bunlar arasından dediklerime en uygun hangisi bide aklımdaki modeller Royale Klaude Rk61 Reddragon K617 ne yapmalıyım şimdi