2.000 TL'ye kadar kablosuz gaming klavye önerisi

• Konuyu başlatan ASV
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 1.319
Bütçe
1000-2000 TL
iyimidir hocam daha sipariş etmedim ama özellikleri a100 ile aynı nerdeyse ve 400 TL daha ucuz
a100 ün soketleri bir tık daha kaliteli ve kablosuz özelliği var.
K617 nin hem kablosuz özelliği yok hem de %60 klavye bir klavye. Şu an ki fiyatina göre alınabilir ama sizin kriterlerinize uyup uymadığından emin değilim.

Kablosuz özelliği var sanıyordum hocam yapay zeka öyle demişti. Bana %60 klavye lazım hocam masam dar o yüzden.

Bir de kablosuz özelliği olan ama 2.4 Hz olan olması lazım Bluetooth FPS oyunları için önerilmiyor.

Aigonun switchleri ABS yerine PBT olsaydı çok güzel olurdu aslında ve Bluetooth yerine 2.4 Hz olsaydı.

Aigonun switchleri ABS yerine PBT olsaydı çok güzel olurdu aslında ve Bluetooth yerine 2.4 Hz olsaydı.
2.4 hz aigo a serisinin hepsinde var zaten. A68 modelinde 2.4 hz ye ek olarak bt de var ama kullanmak zorunda değilsin. Fazla bütçe ayırmak istemiyorsan aigo a68 al o zaman, 2k veririm diyorsan da fun60 pro al hocam.

Ek olarak bu da olabilir.

@Silinen üye FUN60 istediğim her şeyi içeriyor hocam bütçemi aşacağım galiba bir de bu paraparolayi kullansam hallolur herhalde link atabilir misiniz hocam en ucuz ve güvenilir olanı.

@Silinen üye FUN60 istediğim her şeyi içeriyor hocam bütçemi aşacağım galiba bir de bu paraparolayi kullansam hallolur herhalde link atabilir misiniz hocam en ucuz ve güvenilir olanı.
Bir üst mesajımda fun60 pronun linki var, hangi renk istiyorsun bilmiyorum ama tüm seçenekleri ekleyim buraya.

Parolaparayı tek olarak da kullanabilirsin ama ona ek olarak iyzicoda da 2,3 tane kampanya olması lazım şu an.

Şuradaki mesajıma bakarsanız orada 3 kampanyayı anlattım. Bir de bunlara ek olarak iyzicoda bir tane bayram kampanyası geldi ve 500 liraya kadar cashback veriyor o da.

İyzicodaki kampanyalardan biri bitmiş olabilir, uygulamayı yükleyip hangilerinin devam ettiğine bir bakıp bana da bilgi verebilirsen sevinirim.

Çok sağ olun hocam yükleyip sizide haberdar ederim şimdi.

Hocam %10 indirim + ilk alışverişe 500 TL var diğer kampanyalar bayram alışverişi ile ilgili bilginize.

Son düzenleme:
Hocam e-posta adresimi doğrulayamıyorum doğrulayabilsem kullanacağım hepsini ama linke basınca uygulamaya geri yönlendiriyor ve doğrulamıyor.

Hocam e-posta adresimi doğrulayamıyorum doğrulayabilsem kullanacağım hepsini ama linke basınca uygulamaya geri yönlendiriyor ve doğrulamıyor.
O tarz sorunlar yaşayan görmüştüm de çözümünü tam hatırlamıyorum maalesef. Canlı desteğe sorman daha iyi olur hocam.

@ASV Bir de uygulamada alışverişlerim diye bir kısım var hocam, oraya da bir bak istiyorsan. Orada daha önce yapmış olduğun bir alışveriş varsa ilk alışverişe 500 kampanyasını vermez. O olmadan da güzel fiyata alırsın gerçi ama istersen bir kontrol et yani.

Önceden alışverişim yok hocam e postayı doğrulasam hepsine katılabilirim canlı destek mesaj yazmama izin vermiyor belli komutlar var sadece arayacağım İyzico'yu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı