2.000TL civarı gamepad önerisi

Satıcılar pek güvenli gelmedi, renk olarak da hoşuma gitmedi ATK teknik olarak bu koldan daha üstün değil mi? ATK kolun görüntüsü, standla gelmesi, yedek parçaların çıkması ve teknik olarak iyi oldugundan onu almayı düşünüyorum. Ek olarak Wraith'e hem güveniyorum hem de müşteri destekleri çok iyi.

ATK daha dolu ama stickleri geride dedigim gibi. Fark hissetmezsiniz pek çok hard degilseniz. Bu saticilardan alanlar sorun yasamamis ancak yinede guvenemiyorsaniz birsey diyemem.

ATK daha dolu ama stickleri geride dedigim gibi. Fark hissetmezsiniz pek çok hard degilseniz. Bu saticilardan alanlar sorun yasamamis ancak yine de guvenemiyorsaniz bir şey diyemem.

Hikayeli oyunlar oynuyorum sadece. Belki arada FIFA, FPS falan ama eğlencesine. GameSir alsam sorun yaşasam destek verecekleri kesin değil. ATK kolda sorun yaşasam Wraith desteğinden memnunum yardım alacağımı düşünüyorum hemen.

Hikayeli oyunlar oynuyorum sadece. Belki arada FIFA, FPS falan ama eğlencesine. GameSir alsam sorun yaşasam destek verecekleri kesin değil. ATK kolda sorun yaşasam Wraith desteğinden memnunum yardım alacağımı düşünüyorum hemen.

Cok fark olmaz sizin icin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı