Müşteri hizmetinin bir şey yapabileceğini sanmıyorum ki çoğu upload hızının ne olduğunu bile bilmiyor. En iyisi TT Müdürlüğüne gidip upload hız tanımını güncellettir. Eğer yine bir artış olmazsa maalesef sen ve bölgendeki kişiler beklemek zorundasınız. Bölge bölge arttırıyorlar çünkü.
Müşteri hizmetinin bir şey yapabileceğini sanmıyorum ki çoğu upload hızının ne olduğunu bile bilmiyor. En iyisi TT Müdürlüğüne gidip upload hız tanımını güncellettir. Eğer yine bir artış olmazsa maalesef sen ve bölgendeki kişiler beklemek zorundasınız. Bölge bölge arttırıyorlar çünkü.
Bu binaya internet geleli bayağı oluyor sanmıyorum arttıracaklarını umarım işe yarar yardımınız için çok teşekkür ederim bir şey olursa yine bu konudan yazarım dostlar..
Dostum merhaba bugün fatura elime ulaştı faturada yazmıyor 2 upload verdik tarzında diye bir şey 35 Mbit 200 AKK yazıyor sadece TT müdürlüğüne gidip yükselte bilir miyim ?