2.1 Ses Sistemi Önerisi

Jaykover

Megapat
Yer
Beyoğlu
Daha fazla  
Arkadaşlar;

200-250 TL arası ses sistemi önerilerinizi bekliyorum.

Logitech Z333 görüntü olarak beğendiğim sistemlerden. Deneyimleyen arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.

Teşekkürler.

Philips SPA5300 ses sistemini öneririm. Deneme fırsatım oldu ve ufak bir bass testi yapmıştım. Bassları gerçekten kuvvetli fakat Z333 da güzel bir ses sistemidir. Yakınında Vatan Computer veya MediaMarkt mağzaları varsa denemen senin için daha iyi olur. Dediğim gibi test etmen senin için daha faydalı.

Philips SPA5300 ses sistemini öneririm. Deneme fırsatım oldu ve ufak bir bass testi yapmıştım. Bassları gerçekten kuvvetli fakat Z333 da güzel bir ses sistemidir. Yakınında Vatan Computer veya MediaMarkt mağzaları varsa denemen senin için daha iyi olur. Dediğim gibi test etmen senin için daha faydalı.
Cevap için teşekkürler.

Aslında Creative almak istiyorum ama kendilerinin Inspire 2500'den sonraki ürünlerini hiç beğenmedim. Üstelik halihazırda kullandığım, 4-5 senelik bu ürünün 2. ayında kablolu kumandasının bozulması ve forumlarda bu dertten muzdarip olanların çoğunlukta olması insanı markadan soğutmuyor değil.

Inspire 2500'e performans olarak denk bir ürün biliyorsanız paylaşır mısınız?

Logitech Z523 tavsiye ederim. Ciddi manada memnun kaldığım bir sistemdir. Bütçenize de uygun. Örnek bir video paylaşayım. Benzer bir videodaki görüntüye, hoparlörün dalgalanmasına kapılıp almıştım, iyi ki de kapılmışım dedim. :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Logitech Z523 tavsiye ederim. Ciddi manada memnun kaldığım bir sistemdir. Bütçenize de uygun. Örnek bir video paylaşayım. Benzer bir videodaki görüntüye, hoparlörün dalgalanmasına kapılıp almıştım, iyi ki de kapılmışım dedim. :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gerçekten güzel görünüyor. Benim için tek eksisi uydularının çok afilli olması. Kare mare bir şey yapsalar ya şunları. Biraz oturaklı olsun yahu. :)

Teşekkürler öneriniz için. Mutlaka değerlendireceğim.

Evet biraz modern tasarıma sahipler. Ama ergonomi olarak, ses/bass açma kapama kontrolü gayet güzel. Kaliteli bir ses kartı ile desteklenirse çoğu 5.1 sistemi tokatlar. 40W olduğuna bakmayın. :) Sizin aradığınız tasarımda, klasik tarzda daha çok Creative ürünleri var. Yaklaşık aynı fiyatlara Logitech X530 da var sanırım. Genel stoklarda var mı bilmiyorum ama Sahibinden'de bir ilanda gördüm. Ürün performansı hakkında bilgim yok, fikir oluşturması adına paylaşmak istedim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı