3000TL 2.1 ses sistemi önerisi

Marka tercihiniz var mı? Hani illaki ... markası olsun istiyorum diye. Bir de nasıl bir boyutta istiyorsunuz?
Yani belirgin bir tercih yok. Ama marka olması iyi olur. Nihayetinde servis vs durumları daha kolay oluyor.
Ağa Bluetooth tavsiye etmem seste kopma yaşarsın:D.

Philips BTM2325 Müzik Sistemi bak bu var Bluetooth'lu​

Sizde mevcut mu bu?
Marka tercihiniz var mı? Hani illaki ... markası olsun istiyorum diye. Bir de nasıl bir boyutta istiyorsunuz?
Boyutta monitor ün etrafında yer mevcut. Tower tip olmadığı sürece sığar. sorun olmaz
Birde ufak birşey eklemek istiyorum. Düzenli kullancağım için wat değeri çok uçuk olmazsa iyi olur. Verdiğim para kadarını elektriğe vermeyelim.

Yani belirgin bir tercih yok. Ama marka olması iyi olur. Nihayetinde servis vs durumları daha kolay oluyor.

Sizde mevcut mu bu?

Boyutta monitör ün etrafında yer mevcut. Tower tip olmadığı sürece sığar. Sorun olmaz.
Bir de ufak bir şey eklemek istiyorum. Düzenli kullancağım için Watt değeri çok uçuk olmazsa iyi olur. Verdiğim para kadarını elektriğe vermeyelim.

Bende mevcut değil sizin için netten araştırdım:D.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı