2-2.3 milyon TL'ye Passat vs Kamiq

SUV'un yol tutuşu bir sedan olamaz elbette. Yol tutuş yüzünden şikayetçisin herhalde. Yola daha hakimsin, aracın altı yüksek, gösteriş olarak da SUV'lar daha ilgici bu model için geçerli olmasa da böyle artıları da var.

SUV demeyelim be hocam😄touareg olsa gösterişli diycemde. Şu an ülkede bir b SUV furyası almış gidiyor bunlara ben SUV değil de suvcuk diyorum😁

Kamiq taigo dediğimiz arabalar malzeme kalitesi vs her bakımdan polonun yerden yükseltilmiş halleri. Hatta taigonun iç konsol bile polo ile birebir aynı. Fiyatları da abartı seviyede. Sanki arabayı dağamı sürecezde altı yüksek olacak. Dağdan çok uzun yolda kullanıyoruz. Sedan her kulvarda iyidir. Gerek yol tutuşu olsun, rüzgar direnci olsun süspansiyon konforu olsun vb SUV'lardan her türlü iyi.

Evet SUV değiller zaten kompact SUV demek daha doğru. Ya da crossover.😀

Bence en doğru terimi ben söyledim suvcuk olsun bunların adı🤣🤣

Bende sedancıyım zaten. SUV'ların heybetini seviyorum, doğruya doğru güzel duruyorlar.😀 güzel tasarımlı olanlar tabii.

Bende bu b SUV'lar arasından t rocu biraz seviyorum ama yine bir Passat etmez gözümde.

Yeni t roc gelecek onun tasarımı güzel görünüyor ama fiyatı ne olur Allah bilir.

C-SUV'da en mantıklısı bana göre 1.6 PureTech motorlu 3008'ler. Hem donanımlılar hem performansılar. Olmadık yerden arıza tabii ki çıkartacak, Peugeot sonuçta. Makyajlı kasa Toyota Corolla Cross'da tercih edilebilir, ama çok bir donanım beklememek lazım.

@ca9an hibritlerde zincire geçtiler diye biliyorum.

2023 sonrası tüm motorlarda evet hocam. Ama yine de koydukları kasaları tam çekebilen bir motor olduğunu düşünmüyorum. Hybrid hakkında inanın bir bilgim yok. Zamanla anlarız problemlerini.

C-SUV'da en mantıklısı bana göre 1.6 PureTech motorlu 3008'ler. Hem donanımlılar hem performansılar. Olmadık yerden arıza tabii ki çıkartacak, Peugeot sonuçta. Makyajlı kasa Toyota Corolla Cross'da tercih edilebilir, ama çok bir donanım beklememek lazım.

Vallahi hocam sana şöyle söyleyeyim Peugeot altın kaplama olsa yine de babam kapının önüne koymaz. Biz vag grubuna alıştık böyle devam. Peki hojalarım sizce attığım iki Passat arasından hangisi mantıklı bizi 98binde 2 lokali var diğeri 57binde 2 kapısı değişmiş. Bana samsundaki daha mantıklı geldi. Bir de özellikle bu rengini babam istiyor. Başka sizin önereceğiniz ilan varsa atarsanız çok sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı