2-2.3 milyon TL'ye Passat vs Kamiq

Vallahi hocam sana şöyle söyleyeyim Peugeot altın kaplama olsa yine de babam kapının önüne koymaz. Biz vag grubuna alıştık böyle devam. Peki hojalarım sizce attığım iki Passat arasından hangisi mantıklı bizi 98binde 2 lokali var diğeri 57binde 2 kapısı değişmiş. Bana samsundaki daha mantıklı geldi. Bir de özellikle bu rengini babam istiyor. Başka sizin önereceğiniz ilan varsa vallahi atarsanız çok sevinirim.

Boya tabii ki olur ama değişenli alırken kaza fotoğraflarını da almak lazım. Tertemiz olmasından dolayı bunu tercih ederdim ben.

Gönlüm hala bunda olurdu ama :D

Boya tabii ki olur ama değişenli alırken kaza fotoğraflarını da almak lazım. Tertemiz olmasından dolayı bunu tercih ederdim ben.

Bununda fiyatı biraz bizi aşıyor hocam. Şu an 2 milyon var 2.2ye kadar bakıyoruz 200üde borç yapacağız😂 400 borç biraz sıkıntı olabilir bize😂

Gönlüm hala bunda olurdu ama :D

Zevkler tartışılmaz demişler hocam Allah bundan da iyisini sana nasip etsin inşallah. O da güzel araba ama dedğim gibi Peugeot pek bizlik değil.

Bir de açıkçası arada bir annem de kullanıyor arabayı ihtiyacı olunca. Biryerlere sürtebilioyr ondan dolayı boyasızına o parayı vermek istemiyoruz.

Şu an bizdeki Passat hatasız boyasızdı alırken de extra fazla ödemiştik ben kullanırken bir tane denyonun biri geldi minibüsle arka kapıdan geçirdi arabaya değer kaybetti. Türkiye'de bu şartlarda hatasız boyasıx araba risk gibi artık.

Son düzenleme:
408'lerin motoru sıkıntı.

Yok öyle bir şey. Durumdan duruma değişir. 2024'ün belli bir ayından sonra sağlam kayış yaptılar kopmuyor. 2024 öncesi alırsanız da 40k km de kayış değişip devam edebiliyorsunuz. Gayet iyi motor 1.2 PureTech. İyi ki değil eşref tek :D

2 milyon civarı bir araç bakıyoruz. Abim bugün Skoda bayisine gitmiş, 1.0 Kamiq'e 1.850 milyon TL fiyat vermişler. Bu ilandaki Kamiq'in daha mantıklı olduğunu söylüyor.

Ben ise “2 milyona Kamiq alınmaz, biraz daha çıkıp Passat tarzı bir araç alalım.” diyorum. Şu an Passat B7 kullanıyoruz, çok memnunuz. Aile aracı olarak babam da Passat'a daha yakın ama abim “Düşük km, sıfır olsun.” diyor.

Sizce hangisi daha mantıklı olur?

Paket elegance olmasaydı Kamiq yine düşünülebilirdi ama 1.5 benzinli elegance Passat'ın yanına Kamiq yazmamalıyız bile.
Sürüş dinamikleri, yalıtım, performans ve donanım olarak Passat iki üç gömlek üstün konumda. Ayrıca ne kadar 4-5 yaşında olsa da yapacağı prim daha yüksek miktarda olacaktır.

Paket elegance olmasaydı kamiq yine düşünülebilirdi ama 1.5 benzinli elegance Passat'ın yanına kamiq yazmamalıyız bile.
Sürüş dinamikleri, yalıtım, performans ve donanım olarak Passat iki üç gömlek üstün konumda. Ayrıca ne kadar 4-5 yaşında olsa da yapacağı prim daha yüksek miktarda olacaktır.

Hocam peki sence 57 bin km de 2 kapı değişen araçmı yoksa 98 bindeki değişensiz araçmı daha mantıklı olur? 100 bin civarı 1.5 motora pek birşeu yapmaz diye düşünüyorum zaten bazıları 1.5 TSI'lerin 100 binlerde yeni yeni açıldığını söylüyor ama bilemiyorum umarım bakımları düzenli yapılmıştır alacağımız aracın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı