Neden kablolu? Hangi tutuş şekline sahipsiniz?Kablolu olursa güzel olur, macro tuşları ve programı da olsun, Gaming bir mouse arıyorum.
Neden kablolu? Hangi tutuş şekline sahipsiniz?
![]()
Darmoshark M3S Max Wireless Mouse
Önemli Not: Ürünün kutusundan 1000Hz Dongle çıkmaktadır. Ürünü 8000Hz polling rate ile kullanmak için Darmoshark 4K/8K Dongle gereklidir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla...wraithesports.com
Eki Görüntüle 2487530
![]()
Önemli Not: Ürünün kutusundan 1000Hz Dongle çıkmaktadır. Ürünü 8000Hz polling rate ile kullanmak için Darmoshark 4K/8K Dongle gereklidir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla...wraithesports.com
Eki Görüntüle 2487530
Kim demis hocam?Hocam Darmoshark M3S alınır mı? Bende düşünüyorum da kötü diyorlar. (pardon)
![]()
MCHOSE L7 Pro 8K Hz Siyah Kablosuz Gaming Mouse (MC-L7-4)
Yüksek tümsek tasarımı ve küçük bel açısı ile tasarlanan L7 serisi mouse, çeşitli el şekillerine ve kavrama stillerine mükemmel uyum sağlar.www.gaming.gen.tr
Kim demis hocam?
2.5k diyorsunuz neden kablolu? Sonra çok çektirir![]()
![]()
Eki Görüntüle 2487530
Bilgisayarınız iyi mi? eğer kötüyse 1000hz vs. önerelim yüksek hz fps düşürüyor diye biliyorum işlemci kullanımını arttırdığı içinHocam kablosuzda herhangi bir gecıkme olmazsa kablosuzda olur.
En üstteki olan ve kablosuz da olur ama gecikme olmasın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.