2.2 saat oynanan Witcher 3 iade edilir mi?

Daha fazla  
Selamunaleyküm, 1-2 gün önce Steam'den Witcher 3 oyununu satın aldım ertesi gün oyuna girip oynadım 1 saat oynadıktan Steam'den oyunu durdur tuşuna bastım sonra ise oyun kapandı. Fakat 1 saat sonra tekrar Steam a girdim hala durduruluyorda bekliyordu ve oyun 2 saat oynanmış olarak gözüküyor bunu iade talebinde belirttim sizce iade alırlar mı?

Selamunaleyküm, 1-2 gün önce Steam'den Witcher 3 oyununu satın aldım ertesi gün oyuna girip oynadım 1 saat oynadıktan Steam'den oyunu durdur tuşuna bastım sonra ise oyun kapandı. Fakat 1 saat sonra tekrar Steam a girdim hala durduruluyorda bekliyordu ve oyun 2 saat oynanmış olarak gözüküyor bunu iade talebinde belirttim sizce iade alırlar mı?
2 saati geçtiği için iade gerçekleşmez.

İade talebinde yaşadığınız durumu belirtin belki iade ederler. Bazen 1 dakika bile geçse 2 saati iade etmiyorlar bazen de 3 saat oynanmış oyunu iade ediyorlar.

2.9'u geçmedikçe iade ediliyor. Örnek:

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-01-14 190127.png
    Ekran görüntüsü 2023-01-14 190127.png
    66,2 KB · Görüntüleme: 76
  • Ekran görüntüsü 2023-01-14 190124.png
    Ekran görüntüsü 2023-01-14 190124.png
    35,5 KB · Görüntüleme: 71

Oyunu yapan şeye kalmış o ben 2,2 saat lego indiana jones oynamıştım iade talebinde bulunduğumda almadılar.

2.9'u geçmedikçe iade ediliyor. Örnek:

Satın alındıktan sonra iki hafta ve toplam oynama süresi iki saati geçmemiş olan Steam mağazasındaki oyunlar ve yazılımlar Steam iadesi için elverişlidir. Aşağıda diğer satın alma türleri ile iadelerin nasıl çalıştığına dair bir genel bakışı yer almaktadır.

Kaynak:https://store.steampowered.com/steam_refunds/?l=turkish#:~:text=Steam Mağazasından satın aldığınız herhangi,sürece tam bir iade alabilirsiniz.

Dediğiniz şeyin kesinliği yok.

Satın alındıktan sonra iki hafta ve toplam oynama süresi iki saati geçmemiş olan Steam mağazasındaki oyunlar ve yazılımlar Steam iadesi için elverişlidir. Aşağıda diğer satın alma türleri ile iadelerin nasıl çalıştığına dair bir genel bakışı yer almaktadır.

Kaynak:https://store.steampowered.com/steam_refunds/?l=turkish#:~:text=Steam Mağazasından satın aldığınız herhangi,sürece tam bir iade alabilirsiniz.

Ne yapayım hocam kaç tane 2.0 saati geçen oyunum iade edildi. Arkadaş denesin olmazsa özür dileyeceğim.

Ne yapayım hocam kaç tane 2.0 saati geçen oyunum iade edildi. Arkadaş denesin olmazsa özür dileyeceğim.

Kesin dille konuşmanız yanlış, kaynağı da attım zaten. İlk mesajıma bakın konudaki, bazen 3 saat oynanan oyunları da iade ediyorlar demişim değil mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı