2.200-3.500 TL RX 7700 XT için PSU önerisi

Ayberk Yıldız

Kilopat
Daha fazla  
RX 7700 XT ekran kartıma güç kaynağı arıyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum bütçe 2.200-3.500 arası.

Aşağıdakilerden hangisini tercih etmeliyim, varsa muadilleri sizlerden öneri bekliyorum.

3.500'e kadar çıkabilirim fakat ne kadar az verirsem daha iyi yani anlayacağınız F/P PSU arıyorum.

Fiyatı çok düşmüş alınır.

RX 7700 XT kutusunda en düşük 700W ile kullanın diyor.

@Oreki

550w* yeterli olacaktır, fakat BitFenix manucejin attığı fiyat anlamıyla da kalite anlamıyla da çok iyi alınır.

*
1704294009425.png

Ona bakmayın hiç. Şu yeterli:

Daha fazlasına ihtiyacınız yok.
teşekkürler

Ona bakmayın hiç. Şu yeterli:

Daha fazlasına ihtiyacınız yok.

Almışken 700 750W almak istiyorum herhangi bir sakıncası olur mu ? ve 700 750W PSU önerebilir misin?

Son düzenleme:

@Oreki özür dileyerekten şöyle bir şey daha sormak istiyorum dostum.
DeepCool 850W'a da baktım fiyatı da uygun fakat şöyle bir şey buldum hem peşin fiyatına 6 taksit veriyor benim için şu an taksitli olması avantaj Amazon.com.tr
Attığın modeller ile karşılaştırdığında hangisi daha iyidir? Thermaltake diğerlerine oranla daha mı iyidir daha mı kötüdür?
veya FSP HYPER 80+ PRO H3-700 700 W Power Supply bu nasıldır
birde bu var https://www.hepsiburada.com/xpg-pylon-750b-bkceu-750w-80-bronze-psu-p-HBCV00000BKB35?magaza=Harcıalem&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.65.5

Son düzenleme:
@Oreki özür dileyerekten şöyle bir şey daha sormak istiyorum dostum.
DeepCool 850W'a da baktım fiyatı da uygun fakat şöyle bir şey buldum hem peşin fiyatına 6 taksit veriyor benim için şu an taksitli olması avantaj Amazon.com.tr
Attığın modeller ile karşılaştırdığında hangisi daha iyidir? Thermaltake diğerlerine oranla daha mı iyidir daha mı kötüdür?
veya FSP HYPER 80+ PRO H3-700 700 W Power Supply bu nasıldır
birde bu var https://www.hepsiburada.com/xpg-pylon-750b-bkceu-750w-80-bronze-psu-p-HBCV00000BKB35?magaza=Harcıalem&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.65.5

Attığınız tüm modeller PM850D'ye kıyasla daha kötü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı