2.200 TL i5 6600 Tabanlı Sistem

Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar eksen bilgisayar dolar kur kampanyasından yararlanarak aşağıdaki sistemi 2.191 TL 6 taksitli olarak alacağım. Sosyalden arkadaşın biri 6600 yerine 6500 alıp rami veya güç kaynağını yükseltebileceğimi söyledi. Sizlerin de yorumunu alabilir miyim?

Msi b150 gaming m3
Intel i5 6600
Kingston HyperX Fury DDR4 8gb 2400mhz
Samsung 850 evo 250gb
Wd 1 tb blue
Dark N10 kasa
High Power Element II 600 watt

Son düzenleyen: Moderatör:
ben yeni aldım tavsiyeler genelde 6500- 6600 arasında bi, fark olmadığıydı ama ben yinede 6600 aldım o yüzden kalbinin sesini dinle :)

ben yeni aldım tavsiyeler genelde 6500- 6600 arasında bi, fark olmadığıydı ama ben yinede 6600 aldım o yüzden kalbinin sesini dinle :)
Aslında baktım aralarında 40 TLcik fark bu öyle büyük birşey değil en iyisi 6600de karar kılmak. Peki diğer bileşenler için yorumunuz?

hmm ram kingston hyperx fury 8gb 2400 olduğuna eminmisin ben bulamadım bu rami sitede gskill tavsiye ederim ram`de

hdd ise caviar blue yerine black tercih et çünkü yabancı performans sitesinde %30 performans farkı vardı

nacizane fikrim tabiki kardeşim

hmm ram kingston hyperx fury 8gb 2400 olduğuna eminmisin ben bulamadım bu rami sitede gskill tavsiye ederim ram`de

hdd ise caviar blue yerine black tercih et çünkü yabancı performans sitesinde %30 performans farkı vardı

nacizane fikrim tabiki kardeşim
Öncelikle teşekkür ederim. Rami aslında 2133 mhz seçecektim fakat eksen bilgisayarda kalmamış sanırım. Hdd ise onu genelde depolama olarak kullanacağım için blacke pek gerek duymadım ssd varken.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı