2.200 TL i5 6600 Tabanlı Sistem

bende öyle düşünmüştüm ama amerika intelde çalışan bi arkadaşım i7 den vazgeçirip i5 almamı teşvik ettikten hemen sonra caviar blue danda caymamı sağladı gittim black aldım bende depolama için kullanıyorum hatta hala bomboş duruyor fakat nolur ne olmaz almışken iyisini almak herzaman iyidir heleki aradaki ufak tefek farklar için sonradan büyük büyük üzülmek var ise... iyi düşünmek gerek

Fazla şey indirmiyor isen. Bilgisayara geçtiğinde o 1 TB hemen dolmayacak ise. 250 SSD + 1 TB HDD yapmak yerine 500 GB SSD alabilirsin. Dolana kadar ileride 1 TB ya da 2 TB HDD alırsın. Tercih senin hangisi uygun gelirse. Bütün oyunlarını SSD ye kurabilirsin 500 GB SSD seçersen.

Fazla şey indirmiyor isen. Bilgisayara geçtiğinde o 1 TB hemen dolmayacak ise. 250 SSD + 1 TB HDD yapmak yerine 500 GB SSD alabilirsin. Dolana kadar ileride 1 TB ya da 2 TB HDD alırsın. Tercih senin hangisi uygun gelirse. Bütün oyunlarını SSD ye kurabilirsin 500 GB SSD seçersen.
Maalesef sitede 500 gblik modeli bulamadım bu da işimi rahat görür diye umuyorum.

Sistem güzel olmuş kardeşim. 6500 ile 6600 arasında çok fazla fark yok. İşlemciyi 6500 alıp güç kaynağını bu ürünle değiştirmeni tavsiye ederim: SEASONIC SEA-S12II-620 620W 80 Plus Bronze 12 cm Fanlı Güç Kaynağı
20 watt için işlemciyi kısmalı mıyım? Ki high powerda bana kaliteli geliyor.

Arkadaş çok haklı.250 GB SSD'nin hiçbir mantığı yok. Onun yerine 120 GB işini görecektir. Ssd ye sistemi kursan yeter.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı