2,2M sıralama ile nasıl tercih yapılmalı?

@siberci013 hakaret gibi algılamanızı gerektirecek bir durum yok. Şu açıdan düşün: Okuyup diplomalı işsiz mi yoksa sanayi de parayı mı kırmak istersin? Üniversite açık öğretim fakültesinden de okunur, diplomayı gene alabiliyorsunuz. Şu zorunlu eğitim olayı tamamıyla kalkmalı. Herkes okumalı diye bir kaide yok, ara elemana da fazlasıyla ihtiyaç var ve herkes okuduğundan dolayı da sanayide kimse çalışmak istemiyor. Sanayilerin çoğunda Suriyeliler çalışıyor.

Şu anda sanayideki ustalar çoğu üniversite mezunundan fazla kazanıyor neden hakaret gibi algıladınız.

Hakaret gibi algılamadım hocam sadece incindim.

@siberci013 hakaret gibi algılamanızı gerektirecek bir durum yok. Şu açıdan düşün: Okuyup diplomalı işsiz mi yoksa sanayi de parayı mı kırmak istersin? Üniversite açık öğretim fakültesinden de okunur, diplomayı gene alabiliyorsunuz. Şu zorunlu eğitim olayı tamamıyla kalkmalı. Herkes okumalı diye bir kaide yok, ara elemana da fazlasıyla ihtiyaç var ve herkes okuduğundan dolayı da sanayide kimse çalışmak istemiyor. Sanayilerin çoğunda suriyeliler çalışıyor.

Haklısınız Hocam'da 200k sıralama yapıp mühendislik okumak mantıklı geldi. Düzce üniversite elektrik-elektronik müh. Aşırı mantıklı geldi şu an.

Hocam sadece incindim.

Gerçekler acıtır, yapacak bir şey yok. Hayat da acımasızdır, her şey güllük gülistanlık değil.

Düzce Üniversitesinde Elektrik-Elektronik Mühendisliği şu an aşırı mantıklı geldi.

Mezuna kalacaksanız da disiplininizi bozmadan günlük çalışmayı sürdürmenizi tavsiye ederim. Şimdiden YKS 2024 için başarılar diliyorum.

Gerçekler acıtır, yapacak bir şey yok. Hayat da acımasızdır, her şey güllük gülistanlık değil.

Mezuna kalacaksanız da disiplininizi bozmadan günlük çalışmayı sürdürmenizi tavsiye ederim. Şimdiden YKS 2024 için başarılar diliyorum.
Teşekkür ederim hocam iyi akşamlar diğer arkadaşlarada teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı