2-3 ay içerisinde PC fiyatları artar mı?

5-6 bin liraya güzel bilgisayar toplarsın şu an bile. PC fiyatlarının düşüp düşmeyeceği dolara bağlı. Doların da ne olacağı belli değil. Biraz Türkiye siyasetiyle bağlantılı bir durum.

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Yakın zamanda almaya çalışacağım.

Okullar açılınca artar.

2-3 aya her şey olabilir.

Yüksek ihtimal artacaktır. Elinizdeki 5000 ₺ veya 6000 ₺ ile 2-3 ay sonra dediğiniz RTX 2060'lı sistemleri bile alamayabilirsiniz. Ne alacaksanız şu an alınmalı.

Sürekli artıyor maalesef ve yükselme devam edecektir. Ama az ama çok.

Ne zaman düştü ki?
Türkiyedeyiz...
Maalesef Türkiye'de fiyatlar hep artıyor...

Şu anki ürünlerin fiyatı artmasa bile bu yılın sonuna doğru çıkacak olan yeni AMD ve NVIDIA ürünleri için fiyatlar fırlayabilir. Bana kalırsa en kısa sürede almaya bakın.

1 Günde 7.4'e çıktı dolar, taksitle de olsa direkt al bilgisayarı, yoksa 6.000'e almayı hedeflediğin sistemin 2. eli 6500 olabilir böyle devam ederse xD.

Hocam şimdi ben konu açıcaktım, açacağım konuyla bu konu çok alakalı ben şimdi Rx 5700 lü sistem toplamak istiyorum şimdi toplamaya kalkarsam daha mı iyi olur fiyat açısından yoksa Kasım ayını bekleyip Mübarek Cuma zamanında mı toplamalıyım karar veremedim yardımcı olur musunuz?

Genelde teknolojik ürünlerde kasım ayının son cumasından önce inanılmaz zam yapılıyor sonra normal fiyatına indiriyorlar, sözde indirim oluyor yani, bence alabiliyorsan direkt al.

Ne sonra ne şimdi. İncehesap'taki Gaming gecesinden HBdeki ve Vatan'daki KDV indirimlerinden faydalanarak 1 ay içinde PC toplarsan iyi olur çünkü doların düşme şansı yok. Şu an 5 bin liraya aldığın bilgisayarın 2. elini bile ileride o fiyata alamazsın. Gaming gecesi her hafta var ama diğer indirimler ayda veya 2 ayda bir geliyor. Bana kalsa Gaming gecesi fazlasıyla yeterli iyi ürünler düşüyor bence her hafta 2 parça düşürsen 3-4 haftaya toplarsın inanılmaz indirimler oluyor. Ben 4 adet ürün aldım oradan sıkıntı çıkmadı onu da söyleyeyim. Ama sende de çıkmaz diye bir kaide yok. Belki de ben şanslıydım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…