Kastor
Hectopat
5-6 bin liraya güzel bilgisayar toplarsın şu an bile. PC fiyatlarının düşüp düşmeyeceği dolara bağlı. Doların da ne olacağı belli değil. Biraz Türkiye siyasetiyle bağlantılı bir durum.
Taksitle alacağız, maalesef peşin para yok.Güncel paranızı dolara çevirin. En azından dolar artarsa sizi çok etkilemez.
Okullar açılınca artar.
Dolar düşmez, bu maksatla sıfır PC fiyatları illaki artacaktır. İnsanlar 2. ele yönelir, eğer parça veya PC sahipleri çakal değilse ucuza 2.el toplarsın. Ama eğer 2. parça ve PC sahipleri araba sahipleri gibi davranırsa 2.el fiyatlar bile artar.
2-3 aya her şey olabilir.
Yüksek ihtimal artacaktır. Elinizdeki 5000 ₺ veya 6000 ₺ ile 2-3 ay sonra dediğiniz RTX 2060'lı sistemleri bile alamayabilirsiniz. Ne alacaksanız şu an alınmalı.
Kesin bir şey söylenemez bence. Yeni kartlar gelince öncekiler ucuzlayabilir ama o zamana kadar dolar yükselirse tam tersi yükselme ihtimali var. Alabiliyorsan bence şimdi al.
Şimdi alma şansın yoksa parayı altına veya dolara yatır parçalar yükselirse senin paran da yükselir.
Sürekli artıyor maalesef ve yükselme devam edecektir. Ama az ama çok.
Ne zaman düştü ki?
Maalesef Türkiye'de fiyatlar hep artıyor...Türkiyedeyiz...
Hocam şimdi ben konu açıcaktım, açacağım konuyla bu konu çok alakalı ben şimdi RX 5700'lü sistem toplamak istiyorum şimdi toplamaya kalkarsam daha mı iyi olur fiyat açısından yoksa kasım ayını bekleyip mübarek cuma zamanında mı toplamalıyım karar veremedim yardımcı olur musunuz?![]()
Hocam şimdi ben konu açıcaktım, açacağım konuyla bu konu çok alakalı ben şimdi RX 5700'lü sistem toplamak istiyorum şimdi toplamaya kalkarsam daha mı iyi olur fiyat açısından yoksa kasım ayını bekleyip mübarek cuma zamanında mı toplamalıyım karar veremedim yardımcı olur musunuz?![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.