2-3 bin TL arası 2. el ekran kartı önerisi

Onu hatırlamıyorum ama işlemcide OC yapmış olabilir.
Kardeşim Eğer işlemcini değiştireceksen temiz rtx 2060 alabilirsin ryzen 5 1600 stok ayarlarda oyundan oyuna değişen bir darboğaz yapabilir ama oyun zevkini kısatlamaz temiz bir 2060 bulursan hemen almalısın Eğer 5 6 ay hiç darboğaz yaşamak istemiyorum diyorsan GTX 1660 süper alabilirsin AMD KARTLARDAN UZAK DUR GÜZEL PERFORMANS VERİYORLAR FAKAT GERÇEKTEN ÇOK SORUNLULAR RX 6900XT KULLANDIM 2 AYA KALMAZ SÜRÜCÜ İNDİRİLMEMESİ MAVİ EKRAN HATASI SORUNLARIYLA KARŞILAŞTIM BİDAHA ASLA AMD KART ALMAYCAĞIM İNCEHESAPDAN FİYATINI ŞAHSIMA GERİ ÖDENMESİNİ İSTEDİM ONDAN SONRA GİDİP RTX 3090 A GEÇTİM ŞU ANDA ÇOK ŞÜKÜR BİR SIKINTI YOK

Kardeşim eğer işlemcini değiştireceksen temiz RTX 2060 alabilirsin Ryzen 5 1600 stok ayarlarda oyundan oyuna değişen bir darboğaz yapabilir ama oyun zevkini kısatlamaz temiz bir 2060 bulursan hemen almalısın eğer 5 6 ay hiç darboğaz yaşamak istemiyorum diyorsan GTX 1660 Super alabilirsin AMD kartlardan uzak dur güzel performans veriyorlar fakat gerçekten çok sorunlular RX 6900XT kullandım 2 aya kalmaz sürücü indirilmemesi mavi ekran hatası sorunlarıyla karşılaştım bir daha asla AMD kart almaycağım İncehesap'dan fiyatını şahsıma geri ödenmesini istedim ondan sonra gidip RTX 3090'a geçtim şu anda çok şükür bir sıkıntı yok.

Tamamdır teşekkürler.

Onu hatırlamıyorum ama işlemcide OC yapmış olabilir.

Kardeşim eğer işlemcini değiştireceksen temiz RTX 2060 alabilirsin. Ryzen 5 1600 stok ayarlarda oyundan oyuna değişen bir darboğaz yapabilir ama oyun zevkini kısatlamaz. Temiz bir 2060 bulursan hemen almalısın. Eğer 5 6 ay hiç darboğaz yaşamak istemiyorum diyorsan GTX 1660 Super alabilirsin. AMD kartlardan uzak dur. Güzel performans veriyorlar fakat gerçekten çok sorunlular. RX 6900XT kullandım 2 aya kalmaz sürücü indirilmemesi mavi ekran hatası sorunlarıyla karşılaştım. Bir daha asla AMD kart almayacağım. İncehesap'dan Fiyatını şahsıma geri ödenmesini istedim ondan sonra gidip RTX 3090'a geçtim şu anda taş.

Tamamdır teşekkürler.

Hocam biraz AMD kartları abartmış olabilirim ama şu ana kadar 5 tane kartını kullandım hiçbiri yüzümü güldürmedi gene bir örnek vereyim RX 580 de de aşırı ısınma sorunu yaşamıştım 6 fanlı kasamda dahi kart 87 90 dereceleri görüyor du bu yüzden AMD'ye küsüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim eğer işlemcini değiştireceksen temiz RTX 2060 alabilirsin Ryzen 5 1600 stok ayarlarda oyundan oyuna değişen bir darboğaz yapabilir ama oyun zevkini kısatlamaz temiz bir 2060 bulursan hemen almalısın eğer 5 6 ay hiç darboğaz yaşamak istemiyorum diyorsan GTX 1660 Super alabilirsin AMD kartlardan uzak dur güzel performans veriyorlar fakat gerçekten çok sorunlular RX 6900XT kullandım 2 aya kalmaz sürücü indirilmemesi mavi ekran hatası sorunlarıyla karşılaştım bir daha asla AMD kart almaycağım İncehesap'dan fiyatını şahsıma geri ödenmesini istedim ondan sonra gidip RTX 3090'a geçtim şu anda taş.
Hocam biraz AMD kartları abartmış olabilirim ama şu ana kadar 5 tane kartını kullandım hiçbiri yüzümü güldürmedi gene bir örnek vereyim RX 580 de de aşırı ısınma sorunu yaşamıştım 6 fanlı kasamda dahi kart 87 90 dereceleri görüyor du bu yüzden AMD'ye küsüm.

Benim de şu anki kartım AMD çok kötü bu yüzden AMD'den olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum.

Kardeşim eğer işlemcini değiştireceksen temiz RTX 2060 alabilirsin Ryzen 5 1600 stok ayarlarda oyundan oyuna değişen bir darboğaz yapabilir ama oyun zevkini kısatlamaz temiz bir 2060 bulursan hemen almalısın eğer 5 6 ay hiç darboğaz yaşamak istemiyorum diyorsan GTX 1660 Super alabilirsin AMD kartlardan uzak dur güzel performans veriyorlar fakat gerçekten çok sorunlular RX 6900XT kullandım 2 aya kalmaz sürücü indirilmemesi mavi ekran hatası sorunlarıyla karşılaştım bir daha asla AMD kart almaycağım İncehesap'dan fiyatını şahsıma geri ödenmesini istedim ondan sonra gidip RTX 3090'a geçtim şu anda çok şükür bir sıkıntı yok.
Bildim bileli AMD kullanıyorum hiçbir sıkıntısı görmedim mavi ekran çeşitli sebeplerder ötürü olabilir WHQL sürücü ile kullandım ne WattMan yedim ne sorun yaşadım insanlara yanlış bilgiler sunmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı