2-3 bin TL gamepad önerisi

Neden hocam peki? Herkes xbox öneriyor.
Hocam uyumluluk diyerek öneriliyor lakin xinput tüm kollar uyumlu. Bu kolların artısı hall effect içermesi yani stick drift çok uzun sürelerde oluyor klasik potansiyometre sticklere göre(xboxun içerdiği) aynı zamanda daha iyi ve özelliştirme seçeneği daha fazla kollar

Ergonomik diyorlar ve xbox olduğu için öneriyorlar.
Bunlar da aynı ergonomiye sahipler

Hocam uyumluluk diyerek öneriliyor lakin xinput tüm kollar uyumlu. Bu kolların artısı hall effect içermesi yani stick drift çok uzun sürelerde oluyor klasik potansiyometre sticklere göre(xboxun içerdiği) aynı zamanda daha iyi ve özelliştirme seçeneği daha fazla kollar

Bunlar da aynı ergonomiye sahipler
Önerdiğiniz 2 koldan hangisi alınmalı?

Gamesirin gizala tarafından garantisi sağlandığından ötürü daha iyi bir garanti servisi daha iyi ve pc uygulaması sayesinde istediğiniz ayarları özelleştirmeleri daha rahat ayarlıyorsunuz. En büyük fark bu kalan şeyler aynı denebilir
Teşekkürler hocam. Mavi rengi stoklarda yok galiba. Sizde pembe modeli mi var?

Teşekkürler hocam. Mavi rengi stoklarda yok galiba. Sizde pembe modeli mi var?
Bende cyclone 2 var bir üst modeli denebilir. Sonradan veya şimdi siparişinizle beraber yanında faceplate de alarak değiştirebiliyorsunuz. Öndeki o pembe kısmı diğer renk seçenekleri ile değiştirebilme özelliği var kolda gizala sitesinden bakabilirsiniz

Hocam beyaz yerlerini de siyah yapabilsek tamamını harika olurdu.
Bende cyclone 2 var bir üst modeli denebilir. Sonradan veya şimdi siparişinizle beraber yanında faceplate de alarak değiştirebiliyorsunuz. Öndeki o pembe kısmı diğer renk seçenekleri ile değiştirebilme özelliği var kolda gizala sitesinden bakabilirsiniz

Hocam sizin gamepadden almaya karar verdim ama stoklarda yokmuş. Amazondan yurtdışı sipariş versem gümrüğe takılır mı?

Son düzenleme:
Hocam sizin gamepadden almaya karar verdim ama stoklarda yokmuş. Amazondan yurtdışı sipariş versem gümrüğe takılır mı?
Yurtdışı amazondan gümrüğe takılır ama mavi forumda açtığım bir konuda whatgeek'ten sipariş vermeyi göstermişti bi arkadaş. 4500 TL ile başlayan bir konu var oradan bakabilirsiniz. Ben de o şekilde aldım kendi kolumu

Technopat Haberler

Geri
Yukarı