2-3 Bin TL R5-5600 Sıvı soğutma önerisi

Arkadaşlar 2000-3000 TL arası bütçem var işlemcim Ryzen 5 5600 çakma Çin malı hava sogutma kullanıyorum bilgisayarda fazla işlem yaptığımda 90-94 dereceyi görüyor güvenilir patlayıp bilgisayara zarar vermeyecek işlemciyi de yeteri kadar soğutacak 2 fanlı bir sıvı soğutma istiyorum. İnternetten biraz baktım fakat kararsız kaldım birçok marka var hangisi daha iyi olur bilemedim yardımcı olursanız sevinirim.
bu modelde iyi fiyat var. 1299 tl.
ama kasanız 157MM den yüksek hava soğutma destekler mi?
Kasanın marka modeli nedir?

izoly ax6 kasa modeli
Nerden buldun hocam bunu :)
Kendi sitesinde bile özellikleri yazmıyor.
Kusura bakma yorum yapamıyorum sığıp sığmayacağı konusunda.

Nerden buldun hocam bunu :)
Kendi sitesinde bile özellikleri yazmıyor.
Kusura bakma yorum yapamıyorum sığıp sığmayacağı konusunda.
1724221096854.png

bu şekilde

Hocam evde çocuk yoksa kasasız kullansanız?
nasıl yani hocam dalga mi geçiyorsunuz anlamadım

210 cm genişlik ümit verici ama kasanın resimde 396mm yazan tarafı ile anakartın işlemci soketinin arası ne kadar bu önemli. Orada 6 cm ise uymaz mesela. 5 cm den küçük olmalı.
bu kasaya sapphire rx6700xt ekran kartını rahat bir şekilde taktım hocam öyle düşünün

kasa konusunda değişime gitmeyi düşünmüyorum hocam en azından uzun bir süre çünkü distribütorden bayi fiyatına 700watt psu lu bir şekilde aldığım için bayağı bir ucuza geldi sistemide aynı şekilde topladım, bulunduğum oda aşırı sıcak asla soğumuyor pervane çalıştırıyorum anca (o bile yetmiyor ama olsun) yani tek sorunum işlemciyi soğuk tutabilmek kasayla ilgili bir sorunum yok fanları yeterince iyi çalışıyor

Nasıl yani hocam dalga mi geçiyorsunuz anlamadım

Hocam bilgisayar kasası iyi model değilse bir işe yaramıyor. Bu sebeple bütçe azsa kasa almamak daha mantıklı.

bu kasaya sapphire rx6700xt ekran kartını rahat bir şekilde taktım hocam öyle düşünün
Hocam dediğiniz ekran kartı 6700xt seri ekran kartlarının en küçüğü zaten. Bu sebeple sığmama olasılığı yüksek. Metre ile ölçme şansınız var mı?

kasa konusunda değişime gitmeyi düşünmüyorum hocam en azından uzun bir süre çünkü distribütorden bayi fiyatına 700watt psu lu bir şekilde aldığım için bayağı bir ucuza geldi sistemide aynı şekilde topladım, bulunduğum oda aşırı sıcak asla soğumuyor pervane çalıştırıyorum anca (o bile yetmiyor ama olsun) yani tek sorunum işlemciyi soğuk tutabilmek kasayla ilgili bir sorunum yok fanları yeterince iyi çalışıyor
Evet, o konu. Hocam lütfen bana İzoly PSU olmadığını söyleyin. @Oreki hocam aşağıda linkte attığım kasanın PSU'su sizce nasıl?

Hocam bir tane konu buldum. Bu arada o fiyatına almadınız değil mi?

Son düzenleme:
Hocam bilgisayar kasası iyi model değilse bir işe yaramıyor. Bu sebeple bütçe azsa kasa almamak daha mantıklı.

Hocam dediğiniz ekran kartı 6700xt seri ekran kartlarının en küçüğü zaten. Bu sebeple sığmama olasılığı yüksek. Metre ile ölçme şansınız var mı?

Evet, o konu. Hocam lütfen bana İzoly PSU olmadığını söyleyin. @Oreki hocam aşağıda linkte attığım kasanın PSU'su sizce nasıl?

Hocam bir tane konu buldum. Bu arada o fiyatına almadınız değil mi?

psu ile beraber 3200tl ye aldım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı