2-3 bin TL ses sistemi veya soundbar önerisi

Ultradespair

Decapat
Daha fazla  
TV için belirttiğim bütçede bir ses sistemi veya sadece soundbar arıyorum Samsung hw C400 modelini buldum ama Türkçe incelemesini bulamadığım için kararsız kaldım. Bu bütçede daha iyi bir öneriniz var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:

Ürün indirime girdi hocam fazlası ile tavsiye ederim inceleme videolarına bakabilrisiniz.

TV için belirttiğim bütçede bir ses sistemi veya sadece soundbar arıyorum Samsung hw C400 modelini buldum ama Türkçe incelemesini bulamadığım için kararsız kaldım. Bu bütçede daha iyi bir öneriniz var mıdır?

Burda baya bi yorum var belki yardımcı olur. Alırsanda amazondan al.

Bu ürün genel olarak müzik dinleme üzerine hocam. Film izlerken, televizyonda herhangi bir kanal izlerken ya da maç izlerken soundbar çok daha iyi olacaktır. Çevresel ses verebiliyor çünkü.

Attığınız ürünün müzik kalitesi soundbardan çok daha iyi olsa da genel televizyon kullanımı için soundbar daha iyi olur.

İlk tercihim müzik olsa bende dediğinizi alırdım fakat genel televizyon kullanımında çok verimli olmaz.

Bunun dışında attığınız ürün bataryalı. Bataryası bitince ne olacak?

Şarjdayken kullanılabiliyor mu bilmiyorum. Bende Soundcore Motion Q var. Şarjda çalışmıyor.

Bu ürün genel olarak müzik dinleme üzerine hocam. Film izlerken, televizyonda herhangi bir kanal izlerken ya da maç izlerken soundbar çok daha iyi olacaktır. Çevresel ses verebiliyor çünkü.

Attığınız ürünün müzik kalitesi soundbardan çok daha iyi olsa da genel televizyon kullanımı için soundbar daha iyi olur.

İlk tercihim müzik olsa bende dediğinizi alırdım fakat genel televizyon kullanımında çok verimli olmaz.

Bunun dışında attığınız ürün bataryalı. Bataryası bitince ne olacak?

Şarjdayken kullanılabiliyor mu bilmiyorum. Bende Soundcore Motion Q var. Şarjda çalışmıyor.
Şarjda iken ses alamıyor musunuz hocam cihazda.

5 dakika alıyorum sonra şarjı geri bitiyor hocam.

Kablosuz hoperlörlerin çoğu böyle. JBL GO 2 modelde var bende. Onda da aynı durum mevcut.
Hocam o telefonda uygulamasında ki stnadby mode geçiş süresinden kaynaklı olmasın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı