2-3 bin TL'ye gamepad onerisi

• Konuyu başlatan EymK
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 291

EymK

Decipat
Daha fazla  
Bilgisayarda kullanmak üzere 2-3 bin TL civarında bir gamepad arıyorum. Daha önce hiç gamepad ile oyun oynamadım, yani tamamen ilk defa kullanacağım. Wraith üzerinden önerirseniz sevinirim, İyzico kampanyasından yararlanacağım. Ayrıca dongle’lı bir model olursa iyi olur. Bir de gamepadleri biraz araştırınca tuş dizilimi açısından farklı olduklarını gördüm, PlayStation ve Xbox dizilimi diye ayrılıyorlar galiba. Acaba ilk defa gamepad kullanacak birine hangi tuş dizilimini önerirsiniz?

Bilgisayarda kullanmak üzere 2-3 bin TL civarında bir gamepad arıyorum. Daha önce hiç gamepad ile oyun oynamadım, yani tamamen ilk defa kullanacağım. Wraith üzerinden önerirseniz sevinirim, İyzico kampanyasından yararlanacağım. Ayrıca Dongle'lı bir model olursa iyi olur. Bir de gamepadleri biraz araştırınca tuş dizilimi açısından farklı olduklarını gördüm, PlayStation ve Xbox dizilimi diye ayrılıyorlar galiba. Acaba ilk defa gamepad kullanacak birine hangi tuş dizilimini önerirsiniz?

Hocam sahsen PlayStation dizilimi bana daha rahat geliyor ancak denemeden karar vermeyin derim. Eger İncehesap Gaming gecesinden denk getirebilirseniz Bilkom garantili 3K'nin altinda DualSense sattiklari oldu. Bu gece indirimlere bakin her şeyin fiyati saat 22:00 da belli olacak.

GameSir Cyclone 2 eğer biraz daha aşabilirseniz bütçeyi bu fiyatın en iyisi. Eğer aşamam derseniz de GameSir supernova veya ATK Battle Axe Pro önerebilirim.

Hocam oneriler icin teşekkürler ama Wraith uzerinden almam lazim Parolapara+İyzico derken guzel cashback geliyor.
Wraith'te ATK Battle Axe'nin duz modeli var, Pro modelinin stoklari bitmis eger tekrar stoklara gelirse bakabilirim.

Gale Hall veya shooter III alabilirsin. Windows'ta kullanacaksan Xbox dizilimini tavsiye ederim.

Kampanyalar hakkında buradan detaylı bilgi alabilirsin.

Hocam bir de revolver III diye bir model var, acaba bu model ile shooter III arasinda sadece dizilim farki mi var?

Hocam sahsen PlayStation dizilimi bana daha rahat geliyor ancak denemeden karar vermeyin derim. Eger İncehesap Gaming gecesinden denk getirebilirseniz Bilkom garantili 3K'nin altinda DualSense sattiklari oldu. Bu gece indirimlere bakin her şeyin fiyati saat 22:00 da belli olacak.

Hocam DualSense almak pek istemiyorum, PC'de kullanmaya pek musait degilmis galiba.

Hocam oneriler icin teşekkürler ama Wraith uzerinden almam lazim Parolapara+İyzico derken guzel cashback geliyor.
Wraith'te ATK Battle Axe'nin duz modeli var, Pro modelinin stoklari bitmis eger tekrar stoklara gelirse bakabilirim.

Hocam bir de revolver III diye bir model var, acaba bu model ile shooter III arasinda sadece dizilim farki mi var?

Hocam DualSense almak pek istemiyorum, PC'de kullanmaya pek musait degilmis galiba.

Wraith'den alacaksanız EOS Pro alın gecin hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı