2-3 bin TL'ye gamepad onerisi

• Konuyu başlatan EymK
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 282
Hocam bir de her iki tus dizilimi ile butun oyunlar rahat oynanir mi? Genelde futbol oyunu oynayanlar PS kolu tarzinda kollari tercih ediyor cevremde. Oyununa gore rahatlik farki olur mu?

Hocam bir de her iki tus dizilimi ile butun oyunlar rahat oynanir mi? Genelde futbol oyunu oynayanlar PS kolu tarzinda kollari tercih ediyor cevremde. Oyununa gore rahatlik farki olur mu?

Aktif olarak FIFA oynuyorum bence Xbox dizilimi daha rahat tamamen kişisel bu konu ikisine de alışırsınız.

Tercih etme sebepleri ülkede her yerde ps kafe olması. Bana sorarsanız xbox daha ergonomik. Eos pro alabilirsiniz

Benim için Xbox kolu daha ergonomik geliyor, elin yapısına ters gibi PS kolu. Tabii sizin eliniz hangisine alışıksa, hangisinde daha rahat ediyorsanız onu alın.

Aktif olarak FIFA oynuyorum bence Xbox dizilimi daha rahat tamamen kişisel bu konu ikisine de alışırsınız.

Tercih etme sebepleri ülkede her yerde PS kafe olması. Bana sorarsanız Xbox daha ergonomik. EOS Pro alabilirsiniz.

Anladim hocam, ikisine de aliskin olmadigim icin şu an hangisini alirsam ona alisicam zaten. Galiba Xbox duzeninden yana tercih yapacagim, cogu kisi Xbox daha rahat diyor zaten. EOS Pro modeliyle ilgili birkaç videoya ve incelemeye bakayim, aklima yatarsa sipariş gecerim.

Hepinize teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı