Merhaba bütçem 3 bin ama o kadar çımak istemiyorum. 2-2.5k arasında klavye bakıyorum. Genel olarak FPS oyunları oynuyorum. %100 klavye istemiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
![]()
Aula F87 Mekanik Rgb Tkl Graywood V3 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Turuncu - Fiyatı, Yorumları
Aula F87 Mekanik Rgb Tkl Graywood V3 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Turuncu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
VGN V87 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Dark Project ALU87A Alüminyum Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
YUNZII YZ87 Mekanik Klavye
![]()
AKKO 5075B Plus Shine-Through RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
www.gaming.gen.tr
![]()
AKKO 5087S QMK Midnight TKL RGB Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Linux, Mac ve Windows’ta gelişmiş klavye yapılandırması için QMK’yı destekler, Hotswap edilebilir.www.gaming.gen.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.