3-5 bin TL'ye Gaming klavye önerisi

• Konuyu başlatan fiu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 524
Türkçe karakter olmaması bir sorun yaratmaz. Windows'tan klavye düzenini Türkçe yaparsanız. İ, Ç, Ğ gibi harfleri kullanabilirsiniz fakat klavye üzerinde yazmadığı için alışmakta zorlanabilirsiniz. Ezbere biliyorsanız klavyeleri sorun olmaz.

Kablosuz performansında ben bir sorun yaşamadım ama uzatma kablosu ile dongle'ı klavyeye bayağı yaklaştırdım. Reddit üzerinde çift basma sorunu yaşayanlar vardı dongle'ın uzakta olması da etkiliyor sanırım bu durumu. Ben klavyede bayağı memnunum full aluminyum bir klavye olduğunundan çok kaliteli hissettiriyor. 3 hafta pil ömrü sundu benim kullanımımda. Günlük ortalama 3-4 saat kullanıyorum klavyeyi. Switchlerden de memnunum ama ileride switchleri değiştirmeyi düşünüyorum böyle bir imkan sunuyor klavye nasıl olsa.

Kablosuz performansında ben bir sorun yaşamadım ama uzatma kablosu ile Dongle'ı klavyeye bayağı yaklaştırdım. Reddit üzerinde çift basma sorunu yaşayanlar vardı Dongle'ın uzakta olması da etkiliyor sanırım bu durumu. Ben klavyede bayağı memnunum full aluminyum bir klavye olduğunundan çok kaliteli hissettiriyor. 3 hafta pil ömrü sundu benim kullanımımda. Günlük ortalama 3-4 saat kullanıyorum klavyeyi. Switchlerden de memnunum ama ileride switchleri değiştirmeyi düşünüyorum böyle bir imkan sunuyor klavye nasıl olsa.

2.5 yıldır kullandığım G513 ile çift basma sorunu yaşıyorum ve tuşları silindi vs. Klavyeden zerre anlamam iyi diyorsan alayım geçeyim ama renkli menkli bir şeyler alasım var, varsa başka önerin ona da açığım.

2.5 yıldır kullandığım G513 ile çift basma sorunu yaşıyorum ve tuşları silindi vs. Klavyeden zerre anlamam iyi diyorsan alayım geçeyim ama renkli menkli bir şeyler alasım var, varsa başka önerin ona da açığım.
Klavyeyi aldıktan sonra pek bakmadım yeni klavyelere bi' Akko ürünlerine bakmıştım. Benden daha iyi öneriler yapacaklar olabilir ama ben fazlasıyla memnunum MonsGeek M1'den.

Klavyeyi aldıktan sonra pek bakmadım yeni klavyelere bi' Akko ürünlerine bakmıştım. Benden daha iyi öneriler yapacaklar olabilir ama ben fazlasıyla memnunum MonsGeek M1'den.

Eyvallah sağol.

@Beyaz_G

Bu ikisi arasında fark nedir?

Beyazlı olanın tipi hoşuma gitti ama 1.500 lira daha fazla vermekte istemedim. :D

Son düzenleme:
Eyvallah sağol.

@Beyaz_G

Bu ikisi arasında fark nedir?

Beyazlı olanın tipi hoşuma gitti ama 1.500 lira daha fazla vermekte istemedim. :D
Keycapsleri ve switchleri farklı. Rosewood switch linear Purple Pro ise tactile. Onun dışında aynılar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı