2-3 bin TL'ye kablosuz mouse önerisi

Makaleler
4
Daha fazla  
Uzun zamandır G203 ve icarus kullanıyordum, G203'ün sağ Click'i teklemeye, Icarus'un da orta tuşu çalışmamaya başladı. Kablosuz kullanmaktan da sıkıldım açıkçası. Aşırı oyun oynayan biri değilim, oynarım ama aşırı oynamam. Konfor daha ön planımda yani. Ayrıca klasik tuşlar dışında yazılım üzerinden atayabileceğim tuşu-tuşları da olursa çok iyi olur. Bu bağlamda bütçe olarak 2-3 bin TL'ye kadar çıkabilirim, hak eder derseniz daha üstüne de çıkarım ama açıkçası bir fareye o kadar para vermek istemiyorum.

Çok FPS oyuncusu değilim diyorsanız bence A9 Plus bakabilirsiniz. Almışken iyisi olsun diyorsan da Ultra modelini alabilirsin. Birebir Superlight shape.

Mcusu hakkında bilginiz var mı?

Darmoshark varken almazdım.

Sadece fare alacağım.
Pardon pek okumamışım, uykuluyumda biraz kusura bakmayın,

ATK'nin yeni ürünü. Plus versiyonundaki MCU çok bilindik değil ama sorun olacağını sanmam. QC olarak kaliteli olduğunu söylüyorlardı. Kaplaması Plus ve Ultra modelinde Superlight 2'ye çok yakın diyorlar. 2500 vereceksem şu an Zapoin Z2 tercih ederim ama Superlight deneyimi için fena durmuyorlar.

Wi-Fi ve Bluetooth tarafında kullanılıyor, Huawei tarafından üretiliyor sanırım, parazitlenme sorunu var diye biliyorum, yaygınlaşınca anlarız, riske gerek yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı