2-3 bin TL'ye kablosuz mouse önerisi

ATK'nin yeni ürünü. Plus versiyonundaki MCU çok bilindik değil ama sorun olacağını sanmam. QC olarak kaliteli olduğunu söylüyorlardı. Kaplaması Plus ve Ultra modelinde Superlight 2'ye çok yakın diyorlar. 2500 vereceksem şu an Zapoin Z2 tercih ederim ama Superlight deneyimi için fena durmuyorlar.

Evet biliyorum, yine de emin olmadan almak mantıklı olmaz, arkadaş tutuş şekline göre Darmoshark M3S Max veya M3 Pro Max tercih edebilir.

ATK'nin yeni ürünü. Plus versiyonundaki MCU çok bilindik değil ama sorun olacağını sanmam. QC olarak kaliteli olduğunu söylüyorlardı. Kaplaması Plus ve Ultra modelinde Superlight 2'ye çok yakın diyorlar. 2500 vereceksem şu an Zapoin Z2 tercih ederim ama Superlight deneyimi için fena durmuyorlar.

ATK'nın mouselerine para bile vermem şahsen. Qc sorunları ile meşhur.bu modelde düzelttiler ise iyiye benziyor. Darmoshark varken gerek yok. Mcu olarak da bekenden daha iyi (Ultra modeli için demiyorum) safe bet olmaz bence, bilindikleri almak daha mantıklı Darmoshark falan.

@Damon Salvatore mcu olarak en kalitelisini istiyorsan MCHOSE L7 Pro 8K Hz Siyah Kablosuz Gaming Mouse (MC-L7-4) bunu öneririm.

Son düzenleme:
ATK'nın mouselerine para bile vermem şahsen. Qc sorunları ile meşhur. Bu modelde düzelttiler ise iyiye benziyor. Darmoshark varken gerek yok. Mcu olarak da bekenden daha iyi (Ultra modeli için demiyorum) safe bet olmaz bence, bilindikleri almak daha mantıklı Darmoshark falan.

@Damon Salvatore mcu olarak en kalitelisini istiyorsan MCHOSE L7 Pro 8K Hz Siyah Kablosuz Gaming Mouse (MC-L7-4) bunu öneririm.

Ben denemek için almayı düşünüyorum. GPX shape daha önce denemedim. Superlight'ın ilk modeli içinde 2. el 2000TL gibi fiyatlar vermek saçma geliyor. ATK A9 bildiğin birebir GPX shape. Gaming. GenTR keşke MCHOSE A7 getirse ama onlarda da A7 yerine A5 geliyor. Elim büyük olduğundan çoğu Mini GPX clone shape fareleri kullanamıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı