2-3 bin TL'ye kablosuz mouse tavsiyesi

• Konuyu başlatan Efe684
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 197
Hocam bu fareyi satan yerde iade bile olmuyormuş bilemedim şimdi

Hiç de duymadım bu markayı
Bu sitede sadece 5 yıldız yorumlara izin veriliyor zaten. İade veya garanti koşulları da akıl alır gibi değil. "Şikayetvar" sitesinde garanti şikayetlerini okuyabilirsin. Bu arkadaşlar sanki parasını kendileri verecekmiş gibi kolayca "Al, geç" yazıyorlar ama yarın bir gün burada önerdikleri mouse hakkında şikayet forumu oluşturulduğunda yok oluyorlar bir anda :D
Havit mouseye gelecek olursak;
Malzeme kalitesi ve tuş ömrü de oldukça iyi, tıklamalar sağlam ve PTFE feet sayesinde glide hissi güzel. Kısacası hafif, hassas, kablosuz ve güvenilir bir mouse arıyorsanız Havit M5 Pro fiyat/performans açısından mantıklı bir seçim.

Bu sitede sadece 5 yıldız yorumlara izin veriliyor zaten. İade veya garanti koşulları da akıl alır gibi değil. "Şikayetvar" sitesinde garanti şikayetlerini okuyabilirsin. Bu arkadaşlar sanki parasını kendileri verecekmiş gibi kolayca "al, geç" yazıyorlar ama yarın bir gün burada önerdikleri mouse hakkında şikayet forumu oluşturulduğunda yok oluyorlar bir anda :D
Havit fareye gelecek olursak;
Malzeme kalitesi ve tuş ömrü de oldukça iyi, tıklamalar sağlam ve PTFE feet sayesinde glide hissi güzel. Kısacası hafif, hassas, kablosuz ve güvenilir bir mouse arıyorsanız Havit M5 Pro fiyat/performans açısından mantıklı bir seçim.

Hangi fiyat performans mcu bilgisi bile verilmemiş mouse da 3950 koyup switch ne mcu ne malzeme kalitesi ne bunu bile bilemeden nasıl mantıklı bir seçim diyebiliyorsunuz.

Mcu bilgisi göremedim ki BK3633 olabilir ve daha kötüsü de olabilir bu bütçede kabul edilemez.

Hocam bende araştırdımda mcu kötü olursa sensörün iyi olması bile işe yaramıyormuş mcu kötü olunca.

Ya hocam ben alırdım da işte iade bile edilmiyor kimle muhatap olacağım onu bile bilmiyorum sizde beni anlayın bu konuda.

Ama Havit'in güzel mcu kullanacağını sanmıyorum. Belli de olmaz tabii ki.
Bilgi paylaşmama sebebi bu olabilir.

Hocam bende araştırdımda mcu kötü olursa sensörün iyi olması bile işe yaramıyormuş mcu kötü olunca.

Ya hocam ben alırdım da işte iade bile edilmiyor kimle muhatap olacağım onu bile bilmiyorum sizde beni anlayın bu konuda.

Ama Havit'in güzel mcu kullanacağını sanmıyorum. Belli de olmaz tabii ki.
Bilgi paylaşmama sebebi bu olabilir.

Evet mcu kötü olduktan sensörün kralı olsun çöp o mouse MCHOSE A7 Ultra Blue Kablosuz Gaming Mouse buna bakabilirsin benim de kullandığım güzel bir mouse Wraith dışı hem.

Bu sitede sadece 5 yıldız yorumlara izin veriliyor zaten. İade veya garanti koşulları da akıl alır gibi değil. "Şikayetvar" sitesinde garanti şikayetlerini okuyabilirsin. Bu arkadaşlar sanki parasını kendileri verecekmiş gibi kolayca "al, geç" yazıyorlar ama yarın bir gün burada önerdikleri mouse hakkında şikayet forumu oluşturulduğunda yok oluyorlar bir anda :D
Havit fareye gelecek olursak;

Vallahi hocam Wraith konusunda haklısınız bence de.
Farede mcu da önemliymiş baktığımda.
Bunun kötü de olsa bilgisini paylaşsalarmış keşke.
Satıcıya sor kısmında da sordum paylaşmadılar.

Vallahi hocam Wraith konusunda haklısınız bence de.
Farede mcu da önemliymiş baktığımda.
Bunun kötü de olsa bilgisini paylaşsalarmış keşke.
Satıcıya sor kısmında da sordum paylaşmadılar.
Evet mcu kötü olduktan sensörün kralı olsun çöp o mouse MCHOSE A7 Ultra Blue Kablosuz Gaming Mouse buna bakabilirsin benim de kullandığım güzel bir mouse Wraith dışı hem.

Evet o konuda dikkat etmedim, o kadar kişiye yanıt veriyorum ki, kusura bakma. Buradan alabilirsin kolayca iade edersin, beğenmediğin zaman iade oluşturursun, kapından gelir alırlar.

Wraith gömüp Havit atmak da ilginçmiş hocam. Wraith iyi kötü 2 sene ürüne garanti sunuyor.

Ama işte iade bile edilmiyor yani normalde mouse vs iade edilecek üründür fakat iade kabul etmiyorlar bir şey olsa THH ile uğraştıracaklar.

Bakayım hocam ona da.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı