2-3 bin TL'ye klavye önerisi

Bütçe
2000-3000
Reddit’de paylaştılar, bulursam atarım.

Furycube K99 Pro’nun olayı tamamen hype.
Markanın kalite kontrolü zaten şüpheli; uzun vadeli dayanıklılık konusunda kimse garanti veremiyor. Tri-mode bağlantı var diyorlar ama Bluetooth tarafı kararsız, gecikme ve bağlantı sorunları yaşayan birçok kullanıcı var. Gasket montajlı diye satıyorlar ama ucuz gövde + esnek PCB kombinasyonu yüzünden yazı hissi stabil değil, büyük tuşlarda wobble ve ses sorunları çok yaygın.
POM stabilizer koymuşlar ama düzgün modlanmadığı sürece tok bir his vermiyor. Keycap’ler PBT dense de kalite olarak orta seviye; ışık geçirgen yüzeyler zamanla parlıyor. Yazılım desteği sınırlı, RGB efektlerini kontrol etmek bile zahmet oluyor.

Furycube K99 Pro'nun olayı tamamen hype.
Markanın kalite kontrolü zaten şüpheli; uzun vadeli dayanıklılık konusunda kimse garanti veremiyor. Tri-mode bağlantı var diyorlar ama Bluetooth tarafı kararsız, gecikme ve bağlantı sorunları yaşayan birçok kullanıcı var. Gasket montajlı diye satıyorlar ama ucuz gövde + esnek PCB kombinasyonu yüzünden yazı hissi stabil değil, büyük tuşlarda wobble ve ses sorunları çok yaygın.
Pom stabilizer koymuşlar ama düzgün modlanmadığı sürece tok bir his vermiyor. Keycap'ler PBT dense de kalite olarak orta seviye; ışık geçirgen yüzeyler zamanla parlıyor. Yazılım desteği sınırlı, RGB efektlerini kontrol etmek bile zahmet oluyor.

Peki hocam önerdiğiniz klavye var mı numpadlı.

Manyetik alınmaz, Saldır Köpekbalığı hiç alınmaz. 2 hafta önce sürücülerinde virüs çıktı.
Kardeşim merhaba. Atack Shark hakkında redditt’te biraz araştırma yaptım. Kullanıcılar bahsetmiş bu durumdan, Marka’da bu virüs olayını doğrulamış ve düzeltmeye yönelik çalışma yaptıklarını Web sitesinden açıklamışlar ama yine de sipariş iptal ettim. Bana önereceğin 3k civarı klavye ne olabilir? mad68’de böyle sorunlar mevcut mudur çünkü benim için görünüş önemli Cevaplarsan sevinirim.

Kardeşim merhaba. Atack shark hakkında Redditt'te biraz araştırma yaptım. Kullanıcılar bahsetmiş bu durumdan, Marka'da bu virüs olayını doğrulamış ve düzeltmeye yönelik çalışma yaptıklarını web sitesinden açıklamışlar ama yine de sipariş iptal ettim. Bana önereceğin 3K civarı klavye ne olabilir? MAD68'de böyle sorunlar mevcut mudur çünkü benim için görünüş önemli cevaplarsan sevinirim.

Dediğim sorun zaten yanlış hatırlamıyorsam G3 modelinde çıkmış. Marka açıklama yaptıktan sonra da sürücüleri kaldırıp düzelteceğiz demiş ama ardından başka bir modelde yine trojan çıkmış. Klavyede manyetik şartınız var mı?

Dediğim sorun zaten yanlış hatırlamıyorsam G3 modelinde çıkmış. Marka açıklama yaptıktan sonra da sürücüleri kaldırıp düzelteceğiz demiş ama ardından başka bir modelde yine trojan çıkmış. Klavyede manyetik şartınız var mı?
Manyetik olup olmaması önemli değil

Manyetik olup olmaması önemli değil

Mekanik

Manyetik

MCHOSE Mix 87 Rose Red Apollo Switch Klavye

Mix 87'nin beyazı ve siyahı da vardı ama stok bitmiş. Ne zaman gelir bilmiyorum. Bütçe çıkarsa mekanik tarafında Chilkey ND65 alın geçin.

Mekanik

Manyetik

MCHOSE Mix 87 Rose Red Apollo Switch Klavye

Mix 87'nin beyazı ve siyahı da vardı ama stok bitmiş. Ne zaman gelir bilmiyorum. Bütçe çıkarsa mekanik tarafında Chilkey ND65 alın geçin.

Klavye ve mouse için 10 k bütçe ayırmıştım bunun 7K'sını dün Logitech G PRO 2 superlıghta kullandım 3 maximum 4 k bütçem var çok teşekkürler.

Klavye ve mouse için 10 k bütçe ayırmıştım bunun 7'sını dün Logitech G PRO superlıghta kullandım 3 maximum 4 k bütçem var çok teşekkürler.

Rica ederim, ne demek. Onu da iade edebiliyorsanız edin bence. Sıfır fiyatını hak etmeyen bir ürün. WLmouse bütçesinde almışsınız.

Furycube K99 Pro'nun olayı tamamen hype.
Pom stabilizer koymuşlar ama düzgün modlanmadığı sürece tok bir his vermiyor. Keycap'ler PBT dense de kalite olarak orta seviye; ışık geçirgen yüzeyler zamanla parlıyor. Yazılım desteği sınırlı, RGB efektlerini kontrol etmek bile zahmet oluyor.

Furycube markasından bir klavye kullandınız mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı