2-3 bin TL'ye PC için mikrofon önerisi

Makaleler
3
Merhaba,

Mikrofon alacağım, bütçe olarak da 2-3 bin civarı bakıyorum.

Aklımda 2-3 model var, pek bilgim olmadığı için sizlere sormak istedim.

Razer Seiren mini V3
Fifine A6
Fifine A8

Bir de Fifine A9 var, indirimde 4 bin gözüküyor. O fiyata çıkmaya değer mi? Sohbet amaçlı kullanacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Razer Seiren mini V3
Fifine A6
Fifine A8

Bir de Fifine A9 var, indirimde 4 bin gözüküyor. O fiyata çıkmaya değer mi? Sohbet amaçlı kullanacağım.
Fifinelar ihtiyacınızı karşılar hocam . Riske atıp NZXT Capsule in indirime girmesini de bekleyebilirsiniz. İndirimsiz hali 3k zaten. Ama Quadcast ile kapışacak derecede kaliteli, fiyatına göre rakipsiz bence.

Seiren nasıldır? Yani çok bekleyesim yok bayağıdır bekliyorum açıkçası.

Aslında QuadCast 2 çıkmış 6.300 fiyatı, açıkçası biraz pahalı ama almaya değer mi? Yani profesyonel olmadığım için o fiyatlar biraz abartı geliyor ama.
gerek yok hocam quadcast e çok pahalı , yayın vs yapacaksanız olabilir de onun dışı gereksiz bence.
Fifine lar seirenden daha iyi bence. Dediğim gibi 3k ya NZXT Capsule alın geçin bu bütçede rakipsiz.

gerek yok hocam quadcast e çok pahalı , yayın vs yapacaksanız olabilir de onun dışı gereksiz bence.
Fifine lar seirenden daha iyi bence. Dediğim gibi 3k ya NZXT Capsule alın geçin bu bütçede rakipsiz.
Yok yayın falan yapmayacağım, sohbet için kullanacağım. Şu an ki headsetimde mikrafon var ama yarın öbür gün odyofil kulaklığa geçiş sağlayacağım o yüzden önceden harici mikrafon almak istiyorum.

Kesinlikle Fifine öneririm bu fiyat aralığında.

Hangi modelini önerirsiniz?

Hangi modelini önerirsiniz?

Fifine A6T ile A8 arasında 200 TL gibi bir fiyat farkı var almışken A8 alın derim.

1730829771959.png

1730829788700.png

Beymen üzerinden daha önce hiç teknolojik ürün satın almadım fakat bir problem yaşayacağınızı sanmıyorum yine de araştırıp alın isterseniz.

Fifine A6T ile A8 arasında 200 TL gibi bir fiyat farkı var almışken A8 alın derim.

Eki Görüntüle 2345437

Eki Görüntüle 2345438

Beymen üzerinden daha önce hiç teknolojik ürün satın almadım fakat bir problem yaşayacağınızı sanmıyorum yine de araştırıp alın isterseniz.

Beymen büyük bir firma bende sıkıntı yaşacağımı sanmam, sanırım A8 alacağım gibi duruyor. A8 ile arkadaşın önerdiği NZXT Capsule araştırayım biraz.

Merhaba,

Razer Seiren mini V3
Fifine A6
Fifine A8

Fifine A8 en iyisi o bütçede başka modele bakmana gerek bile yok.

Fifine A8 al geç hocam bazı YouTuber'lar da kullanıyor cidden kaliteli

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı