2-3 saat fizik çalışarak 50 ve üstü alınır mı?

Atii242

Picopat
Yer
TR
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600
RTX 4060
16 GB RAM
Meslek
Öğrenci
10.sınıfım. Yarın fizik sınavımız var. 50 alırsam sınıfı geçeceğim. Aynısı felsefe için de geçerliydi ama o iyi geçtiği için kesin sınıfı geçtim gibi ama yine de riske atmayacağım. 2-3 saatlik çalışma yapacağım yeterli olur mu 50 almak için? Çalışma öneriniz var mı? Şimdiden teşekkürler. Çukur, tümsek aynadaki yansımalar gibi ufak bilgiye sahibim, onu yapabiliyorum. Senaryo:

1748444213752.png

Hocam verimli çalışmaktan kastınız nedir? ben videolardaki notları yazıp tekrar edip okuyorum. Sınav sabahı da erkenden göz gezdiriyorum erken kalkıp.

@Yaser Efe @RyderWilson @eutrias Hocalarım kusura bakmayın ama bir şey sormak zorundayım: Ben şimdi videolara, internetteki sorulara falan baktım da aşırı karışık ve zor hocanın bize anlattığı böyle değil onlar çok daha basit. Defterden çalışmak daha mantıklı olmaz mı ne düşünüyorsunuz? Hocanın yazdırdıklarından yani defterden mi çalışmam daha mantıklı?

@Yaser Efe @RyderWilson @eutrias Hocalarım kusura bakmayın ama bir şey sormak zorundayım: Ben şimdi videolara, internetteki sorulara falan baktım da aşırı karışık ve zor hocanın bize anlattığı böyle değil onlar çok daha basit. Defterden çalışmak daha mantıklı olmaz mı ne düşünüyorsunuz? Hocanın yazdırdıklarından yani defterden mi çalışmam daha mantıklı?
Evet daha mantıklı(ydı), hocca zaten kendi işlediği yerden sorar. Büyük ihtimalle sınavınızı oldunuz, kusura bakmayın geç kaldım kaç aldınız?

Bildiğim her şey çıktı ve basitti ama sınav basit diye heyecan yaptım nereyi yapsam diye. Elim ayağıma dolaştı, batırdım aceleden. Daha açıklanmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı