bütçem yeni nesile uymadığı için bunlara yöneliyorum4.Nesil'de çok güçlü işlemciler var fakat şunu söylemekten şaşmamak lazım ki güncel bir sistem her zaman daha doğrudur
peki hangi ekran kartını kullanmam daha uygun olur?Düşük bütçeniz var ise 2. EL OLARAK 4. nesil işlemciler alınabilir. Mevcut anakartınız da 3. nesil destekliyorsa yeni nesile yetmeye gücünüz yoksa 3770 veya 3570K gibi işlemciler alınabilir. Bunlar dışında gidip de PC toplamaya karar verip bu bileşenlerle toplanmaz. R3 2200G alırım daha iyi.
Tüm PC için toplam bütçeniz ne kadar?bütçem yeni nesile uymadığı için bunlara yöneliyorum
2000 civarıTüm PC için toplam bütçeniz ne kadar?
2000 civarı
sanki 2.el intel alsam daha iyi gibi geliyo ama güncelleme yapamam çok karışık kafam :d ve 2. el intel alırsam daha iyi ekran kartlarını alabilicem gibi1700 TL'ye böyle bir sistem alıp 2. elden 400 TL civarında RX460 veya GTX750Ti alırsınız. Yapabileceğiniz en iyi şey bu olur, hem güncel bileşenlere sahip olursunuz gelişime açık olur hem de güzel bir performans alırsınız.Sinerji Bilgisayar
www.sinerji.gen.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.