2-3 yıldır temizlenmeyen sistem temizlenmeli mi?

Emirhan2626

Decapat
Daha fazla  
RAM
16gb
Ekran kartı
rtx 3060 12gb
İşlemci
intel i3 12100f
PC acılalı 1 saat oldu olmadı, sadece tarayıcıda 4 sekme acıkken durumu bu:
GPU sıcaklığı (GPU temp) 61°.
Cgpu saat frekansı (GPU clk) 1777 MHz.
GPU voltajı (GPU v) 0.962 v.
PC 2-3 yıldır temizlenmiyor ama temizlerken yanlış bir şey yapmaktan korktuğum icin temizlemiyorum.
Sizce temizlemeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 2-3 yil az bir sure degil, tabiki temizlenmeli.

Sistemi aldığınız yere ücretli veya ücretsiz şekilde temizleme ve macun değişimi işlemi yaptığını sorabilirsiniz, ücretliyse fiyatı bir tık fazla olabilir ama kendiniz temizlemek istemiyorsanız en doğru yöntem budur bence.

PC acılalı 1 saat oldu olmadı, sadece tarayıcıda 4 sekme acıkken durumu bu:
GPU sıcaklığı (GPU temp) 61°.
Cgpu saat frekansı (GPU clk) 1777 MHz.
GPU voltajı (GPU v) 0.962 v.
PC 2-3 yıldır temizlenmiyor ama temizlerken yanlış bir şey yapmaktan korktuğum icin temizlemiyorum.
Sizce temizlemeli miyim?
Hocam ben de bu konuyu takip edeceğim. Benim bilgisayarımın kasasının önünde normal cam var, hava akışı daha güzel olsun camı çıkardım ve bu da tozlanmayı arttırdı tabi ki. Şu an bakıyorum da kasanın içinde topak topak tozlar oluşmaya başlamış. Durumun ne kadar vahim olduğunu bu konuya gelen cevaplarla anlayacağım. :D

Sistemi aldığınız yere ücretli veya ücretsiz şekilde temizleme ve macun değişimi işlemi yaptığını sorabilirsiniz, ücretliyse fiyatı bir tık fazla olabilir ama kendiniz temizlemek istemiyorsanız en doğru yöntem budur bence.
bu önerin doğrultusunda vatanbilgisiyar den almıtşım bikac forum var vatanbilgisiyar'ın ücretli şekilde bilgisiyar temizleme yaptığı konusunda mail hattına yazdım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı