2.300 TL R9 285 ve AMD FX 8300 sistem

CengizHan00

Hectopat
Daha fazla  
Bu sistem bana Battlefield 4 oyununda ultra ayarlarda kaç FPS verir ? (1600x900)

aaa.png

Ayrıca forumda dolanırken gördüm bir çok kişi AMD işlemcileri kötülemiş bana bir fikir verir misiniz ?
Intel işlemci toplayınca bütçemi aşıyor. Birisi bana sistem önerisinde bulunmuştu hangi siteyi kullandı bilmiyorum ama parçalar ucuz da baya bir öyle bir site biliyorsanız yardımcı olur musunuz ?

Düzenleme :
Bu sistem daha mı çok performans verir ?

AAAA.png

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD, çekirdek başına performansta süründüğü için önermiyoruz. İntel sisteme yöneliniz. Üstteki sistemi görmezden gelip sana altta topladığın sistemi öneriyorum. Anakart olarak Asus H81-C öneririm. Giriş seviyesi H97'nin artık bir avantajı yok. Ekran kartı olarak, R9 380'i öneririm. Fiyatları neredeyse aynı.

Cevaplarınız için teşekkür ederim bende intel olanı almaya karar verdim. Fakat @JaroxJamaica şuan sistem zaten bütçemin üstünde monitör, klavye , mouse ve kulaklık var pek açılmak istemiyorum ekran kartım kalsın bu şekilde :D Bu sistem ile kaç fps alırım Battlefield 4 te ? ayarlar ultra ve 1600x900 olacak.

Düzenleme :
Ayrıca @JaroxJamaica bilgisayarcıya gitmiştim 1 ay önce bana kesinlikle ASUS anakart alma dedi

Ve önerdiğin anakartta hdmi falan yok :/

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı