[Alındı] AMD FX 6300 R9 285 Sistem

@Cross.firex Aynı kartlar değil. RX 470 120 Watt güç tüketiyor. R9 380 ise 190 Watt güç tüketiyor. Mimari olarakta iki kart arasında çok fark var. Performans konusunda da açık ara RX 470 modeli çok daha üstün bir model, nasıl aynı kartlar diyorsun?

@Cross.firex Aynı kartlar değil. RX 470 120 Watt güç tüketiyor. R9 380 ise 190 Watt güç tüketiyor. Mimari olarakta iki kart arasında çok fark var. Performans konusunda da açık ara RX 470 modeli çok daha üstün bir model, nasıl aynı kartlar diyorsun?
Ben orda r9 285 ile 380 i kastetmiştim yanlış anlaşılma olmuş :)

Geri götürmezsen sen kaybedersin. Elindeki işlemcinin tekil çekirdek performansı düşük bu da sorun yaratacaktır. Kendi adıma konuşayım, Armored Warfare oynuyorum tekil çekirdek performansı kötü olduğundan darboğaz yaşıyorum. Özellikle MP oyunlarda büyük sorunlar yaratabilir. Hem eski olması hem performansının iyi olmaması iade etmen için en büyük etmen daha neyi bekliyorsun?
Darboğaz ne anlama geliyor?

Tarihi eser parçalar toplamışın iptal et veya iade et artık saçma bir sistem olmuş.

i3 6100 ve rx 470 li birşey alsan çok daha memnun eder seni çok eski parçalar onlar.

Dostum yapma etme, bu kadar insanın bir bildiği var. 3 sene önce almış olsaydın sistemi eyvallah da, 2016'da bu sistem alınır mı? Geri iade etmelisin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı