2.4 GHz bandını nasıl geri açarım?

Bilgisayar varsa bilgisayarı modeme Ethernet kablosu ile bağla.

Modemi resetlemek için genelde bir delik olur oraya iğne gibi bir şey ile basarsanız modemin tüm ayarları sıfırlanır. Wi-Fi ağına şifre koymaya kadar tüm modem ayarlarını baştan yaparım dersen bu da denenebilir.
Bilmiyorum ki hiçbirini hiç ellemesemmi yada başka birinin bilgisayarını getirip öyle ethernete bağlasam

Bu konudaki gibi modemi açın sonra SS atın. Hat değerlerinizi istemiyorum sadece giriş yapmanız için attım.

Dostum sakin ol, modemi resetle. Sonra kurulumunu yap.
Kurulumu nasıl yapacağımı bilmiyorum ki
Dostum sakin ol, modemi resetle. Sonra kurulumunu yap.

Bu konudaki gibi modemi açın sonra SS atın. Hat değerlerinizi istemiyorum sadece giriş yapmanız için attım.
Ben şuan kapattığım için evin internetine giremiyorum ki yani o adresleri yazınca internette olmadığım için girmiyor şuan kandi internetimdeyim

Kurulumu nasıl yapacağımı bilmiyorum ki

Ben şuan kapattığım için evin internetine giremiyorum ki yani o adresleri yazınca internette olmadığım için girmiyor şuan kandi internetimdeyim
Modeminde küçük bir delik olacak, oraya iğne batırıp sıfırlayacaksın. Sonra ağlarda modemini göreceksin ve modemin arkasında yazan şifreyi girmen gerek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı