2.4 GHz destekleyen laptopta 5 GHz USB adaptör çalışır mı?

Dorzi

Kilopat
Daha fazla  
Selam, bilgisayar biraz eski Wi-Fi kartı mı neyse bana düşük performans veriyor gibi geldi. USB takılan 5 GHz Wi-Fi şeysinden alsam. 5 GHz ve verimli bir şekilde kullanabilir miyim? Ayrıca oluyorsa da önerebileceğiniz bir şey var mı? Bütçe yaklaşık 400 falan olabilir ancak çok iyiyse artmasını da bilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Wifi dongle alabilirsiniz, 5.0 olarak kullanabilirsiniz. Yalnız pek kaliteli olmuyorlar, deneme amaçlı alabilirsiniz. Tp-link ürünlerine bakabilirsiniz.
Bende dediğiniz tarz birşeyden bahsettim. Başka ne yapabililrim. Bilgisayar içini aç şunu sök al koy falan ben uğraşamam maalesef. TP Link bunlarda iyi midir yani?

Bende dediğiniz tarz birşeyden bahsettim. Başka ne yapabililrim. Bilgisayar içini aç şunu sök al koy falan ben uğraşamam maalesef. TP Link bunlarda iyi midir yani?
Yani evet bu tarz ürünleri üreten bir firma. İnternet hızınız kaç? Siz kaç hız alıyorsunuz? Eğer modem 5ghz destekleyip, sizin bilgisayar desteklemiyorsa; bu dongle ile daha iyi verim alabilirsiniz. Bilgisayar ve modem mesafeniz uzaksa pek verim alamayabilirsiniz. İmkanınız varsa ethernet kablosu kullanın.

Yani evet bu tarz ürünleri üreten bir firma. İnternet hızınız kaç? Siz kaç hız alıyorsunuz? Eğer modem 5ghz destekleyip, sizin bilgisayar desteklemiyorsa; bu dongle ile daha iyi verim alabilirsiniz. Bilgisayar ve modem mesafeniz uzaksa pek verim alamayabilirsiniz. İmkanınız varsa ethernet kablosu kullanın.
Ethernet tabiki kesinlikle en iyisi ama bağlayamıyorum ve modem ile odalar yan yana diyebilirim. Modem destekliyor diye biliyorum bakarım ona. Bilgisayar desteklemiyor o yüzden daha iyi verim alıyorsam bakacağım. Hız 75 mbps

Bu arada Bilgisayarda 2.5 Ghz destekliyor 5 yok. USB de 5 Ghz çalışır değil mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı