2.4 GHz ve kablolu oyun kolu önerisi

Bütçe
1500-2500
MSI modeli de çok görüyorum gamepad olarak.

Shoter kaliteliyse macera aramaya gerek yok bence MSI modelide önerenler oluyor tabii o nasıl?

MSI hakkında bilgim yok, bu iki kolda da hall effect olduğu için uzun vadede sıkıntı yaşama oranın az oluyor. Drift sorunları vs.

MSI hakkında bilgim yok, bu iki kolda da hall effect olduğu için uzun vadede sıkıntı yaşama oranın az oluyor. Drift sorunları vs.
Ölü bölge vs vs nasıl bunlarda? Birde xbox 2.4 ghz için alıcı var mı ayrı olarak alırsam kullanabiliyor muyum her seferinde pil değişmek istemeyenler şarj kitide almak zorundaymış sanırım her türlü bütçemi aşıyor sadece merakımdan soruyorum xboxu.

Ölü bölge vs. Nasıl bunlarda? Bir de Xbox 2.4 GHz için alıcı var mı ayrı olarak alırsam kullanabiliyor muyum her seferinde pil değişmek istemeyenler şarj kitide almak zorundaymış sanırım her türlü bütçemi aşıyor sadece merakımdan soruyorum Xbox'u.

O kadar detaylı bilgim yok. @Deiinzz sorabilirsin.

Hocam 2500'e gamesir supernova öneririm. Fazlasıyla kaliteli bir kol.

Msı modelleri Hall effecte sahip değiller.
Xbox kolu alıcı ve pillerle beraber dualsense parasını geçiyor ve dualsense de xbox da hall effectten yoksun olmaları yanında 1000hz polling rate desteklememeleri, yanlarında ek olarak dongle çıkmaması gibi nedenlerde dediğim modelden geride kalıyorlar. Yabancı forum ve youtuberlardan araştırmanızı öneririm

Ölü bölge vs. nasıl bunlarda? Bir de Xbox 2.4 GHz için alıcı var mı ayrı olarak alırsam kullanabiliyor muyum her seferinde pil değişmek istemeyenler şarj kitide almak zorundaymış sanırım her türlü bütçemi aşıyor sadece merakımdan soruyorum Xbox'u.

Shooter de, 8BitDo da ölü bölge sorunu vs asla yok, hall effect sayesinde drift problemi de yok. Xbox gamepadi için 2.4 ayrı olarak olmuyor diye biliyorum, pil istasyonu falan alman lazım. Ama ben kalite anlamında da tavsiye etmem, hall effect bile yok.

Bir de xbox ölü bölge olarak da çok iyi değil. İlk gamepadimi alırken yarış oyunu oynamak için aldım ve en önemli şey trigger ve sticklerde ölü bölge olmamasıydı. Uzun uzun araştırdıktan sonra xboxun almaya değer olmadığı kanısına vardım. 1.5 sene önce bile böyleyken şu an 1700e bile hall effect ve 1000 hz destekleyen kollar varken xbox almak konsolunuz yoksa hiç mantıklı değil. Konsol için bile xboxtan daha mantıklı seçenekler var(örn: 8bitdo ultimate xbox versiyonu)

Bir de xbox ölü bölge olarak da çok iyi değil. İlk gamepadimi alırken yarış oyunu oynamak için aldım ve en önemli şey trigger ve sticklerde ölü bölge olmamasıydı. Uzun uzun araştırdıktan sonra xboxun almaya değer olmadığı kanısına vardım. 1.5 sene önce bile böyleyken şu an 1700e bile hall effect ve 1000 hz destekleyen kollar varken xbox almak konsolunuz yoksa hiç mantıklı değil. Konsol için bile xboxtan daha mantıklı seçenekler var(örn: 8bitdo ultimate xbox versiyonu)
Fantech shoter alınır mı çoğu oyun tanır mı onu alıcam

Shooter de, 8BitDo da ölü bölge sorunu vs asla yok, hall effect sayesinde drift problemi de yok. Xbox gamepadi için 2.4 ayrı olarak olmuyor diye biliyorum, pil istasyonu falan alman lazım. Ama ben kalite anlamında da tavsiye etmem, hall effect bile yok.
Sizede sormuş olayım

Xinput bir kol olduğu için kol ile oynanan oyunların hepsinde oynanır. Sadece ilk aldığınızda güncellemesini kablosu ile yapmayı unutmayın dongle ile bazen sıkıntı çıkabiliyor
Shoter alıyorum teşekürler güncelleme nasıl kabloyla yapılır videosu var mı

Shoter alıyorum teşekürler güncelleme nasıl kabloyla yapılır videosu var mı
Hocam sitesinde uygulaması vardı diye biliyorum. İndirdikten sonra kablo ile kolu bağlıyorsunuz ve fazla bir işi kalmıyor. Ama gene de videosu varsa veya forumlarda rehberi varsa oradan da bakabilirsiniz

Kola sahip değilim o yüzden genel kullanıcı yorumu ile bildiklerimi söylüyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı