2.4 GHz'i destekleyen laptop 5 GHz destekler duruma getirilebilir mi?

ustam çok iyi dedin de bu dediklerini nasıl yapıcam?
Yukarıdaki arkadaşın belirttiği gibi kasanı açıp içindeki kartın modeline bakman gerekli.

1691498949440.png


Kart bunlardan biri olmalı. m2 SSD takmayla aynı mantıktadır. Eskisini soketten çıkarır yenisini takar kullanmaya devam edersin. Sadece üzerinde anten takılma yerleri var. Sökerken o antenleri de söküyorsun karttan sonra yeni karta tekrar takıyorsun eskisindeki gibi.

Bu yukarıdaki fotğraftaki modelden hangisini kullandığına bak önce laptopunun. ona göre internetten bakıp alacaksın işte.
 
Yukarıdaki arkadaşın belirttiği gibi kasanı açıp içindeki kartın modeline bakman gerekli.

Eki Görüntüle 1894571

Kart bunlardan biri olmalı. M.2 SSD takmayla aynı mantıktadır. Eskisini soketten çıkarır yenisini takar kullanmaya devam edersin. Sadece üzerinde anten takılma yerleri var. Sökerken o antenleri de söküyorsun karttan sonra yeni karta tekrar takıyorsun eskisindeki gibi.

Bu yukarıdaki fotğraftaki modelden hangisini kullandığına bak önce laptopunun. Ona göre internetten bakıp alacaksın işte.

Ustam teşekkür ederim. Peki yazılım noktasında bilgisayara herhangi bir driver tarzı bir şey kurmam gerekiyor mu?
 
Tabii ki USB 3.0 portuna takarak bu cihazlardan da performans alabilirsiniz. Aa USB portlarınızdan birisi sürekli meşgul olacaktır. Hatta biraz geniş olduğu için çok dibinde bir USB girişi varsa ona da bir şey takılmasına engel olabilir. Dİlerseniz 50cm'lik USB 3.0 uzatma kablosu alabilirsiniz. Hatta 1 2 metrelik olanlarından alıp alıcıyı daha rahat çeken bir yere bile koyaiblirsiniz.
 
Amazon'da yurtdışı ürünlerinde teslimat ve gümrük bedelleri de belirtilen ürünleri tercih et. Dİğerleri çünkü ayrıca ücretlendiriliyor sonradan ve uğraştırıyor.

Almışken de en azından Bluetooth 5.0 bir model al.
 

Geri
Yukarı