2-4 TB M.2 SSD önerisi

Bütçe
Bütçe Esnek
Exceria Pro'da da durum farklı değil. Önerdiğim modellerde sadece SN580'de DRAM yok.

Bende Kioxia'ya bileniyordum yalan yok. KC3000 de veri aktarım hızı büyük veri kopyalarken düşmüyor. Birkaç SSD de ilk başta güzel hız verirken 5 dakika sonra hız ciddi diyordu. Kioxia da iyi diyorsan bende İncehesap'tan Kioxia indirimi bekleyeceğim. Büyük veri derken 100GB+ veriden bahsediyorum.

Bende Kioxia'ya bileniyordum yalan yok. KC3000 de veri aktarım hızı büyük veri kopyalarken düşmüyor. Birkaç SSD de ilk başta güzel hız verirken 5 dakika sonra hız ciddi diyordu. Kioxia da iyi diyorsan bende İncehesap'tan Kioxia indirimi bekleyeceğim. Büyük veri derken 100GB+ veriden bahsediyorum.
@Caner Uncu @the Prodigy Hocamlar daha bilgilidir. Musaitlerse bir baksinlar. SLC Cache ile alakali sanirim o durum.

Hocam hiçbir şey belli değil ki. Neye göre önerelim? 2TB mı 4TB mı istiyorsun? Bütçe aralığı ver bari hocam.

Piyasada zaten 2 ve 4 TBlerin markalarda fiyatı aşağı yukarı birbirne yakın, 2 TB'larda 4K ila 8K arasında markaya göre değişebiliyor. 4 TB olarak 10kdan başlayıp 27k ya kadar çıkan durumlar var PCI-e 3.0 için konuşuyorum. Dolayısı ile burada PCI-e 4 almanın bir anlamı olmadığı için 3 olanlara bakmak lazım anakartı yakın zamanda değiştirmeyi (bozulmadığı sürece) düşünmüyorum. Yinede teşekkür ederim.

Buna bakabilirsiniz.
PCI-e 4 desteklemediği için 3 olanlara bakmak daha mantıklı anakart desteklemediği için. Teşekkür ederim.

Piyasada zaten 2 ve 4 TBlerin markalarda fiyatı aşağı yukarı birbirne yakın, 2 TB'larda 4K ila 8K arasında markaya göre değişebiliyor. 4 TB olarak 10kdan başlayıp 27k ya kadar çıkan durumlar var PCI-e 3.0 için konuşuyorum. Dolayısı ile burada PCI-e 4 almanın bir anlamı olmadığı için 3 olanlara bakmak lazım anakartı yakın zamanda değiştirmeyi (bozulmadığı sürece) düşünmüyorum. Yinede teşekkür ederim.
3.0'in en iyisi 970EP. O da fiyatini hak etmiyor Exceria Pro ve KC3000 vs. varken. Alabileceginiz en yuksek hizi alacaksiniz zaten 4.0 M2 de alsaniz.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı