Çözüldü 2.40 GHz işlemci 0.8 GHz'e Düşüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
oncelıkle merhaba benım bilgisayarım casper nırvana bilgisayarın ekran kartı mı ısınıyordur ne gecen termal macun ve fan temızlıgıne gıttı o gundur yuksek fps yüzü goremıyorum web oyunlarında bile fps 20
bilgisayarımın ozellıklerı i5 işlemcı 2.50 ghz 4gb ram 2 gb ekran kartı ıntel hd grapıchs 4600
driverler guncel durumda

league of legens oyunarken 12 dakıka 120 fps ile oyunadım sonra 20 fps üzerine cıkamadım acıl yardım 5 aydır çözüm arıyorum

Sorununu yeni bir başlık altında ayrıntılı bir şekilde belirt. 3 yıllık konuyu hortlatıyorsun.

Bariz ısınma sorunu. Garanti devam ediyorsa garantiye gönderin ve termal macunu yeniletip fanları temizlettirin. Garanti bitmişse iş başa düşer...
Recep bey aynı sorunu bende yaşıyorum fakat benim işlemci sıcaklığım 54 dereceye ulaştığında bunu yapıyor kendini soğutuyor ve tekrar 54 dereceye geldiğinde bu olayı yaşıyorum

Anakart ; Asus M5A97 LE R2.0
İşlemci AMD FX 8320

Bariz ısınma sorunu. Garanti devam ediyorsa garantiye gönderin ve termal macunu yeniletip fanları temizlettirin. Garanti bitmişse iş başa düşer...
recep abi işlemcim 2.67 ghz turbo boost ile 3.20ghz çıkmıyor yüksek performansta turbo boost etkin değil diyor ne yapmam gerekiyor biosta hiçbir seçenek yok

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı