2.5 aydır spora giden biri için program önerisi

Bana da salondaki bir abi boyun sağlığına zararlı falan demiştide alternatif hareket yapmama gerek var mıdır varsa bu hareket nedir?

kardiyo ağırlık idmanından sonra yapılmalı ısınmak için ilk hareketi daha hafif bir ağırlıkla yapmak yeterli salona zaten yürüyerek gidiyordur diye tahmin ediyorum. Yürümek de zaten kaslardan çok kan akışını falan arttırıyor.

Aşırı yoğun program istememin sebebi boş vaktim çok oluyor ve gelişmek istiyorum. Dediklerinizi uygulayacağım onun dışında program iyi midir? Bu programdan devam edeyim mi?
Devam edebilirsin yazdığım değişiklikleri yapıp. Ne kadar çok idman o kadar gelişme diye olmuyor maalesef 6 gün gitme 4-5 gün git dinlenme idmandan önemli.

Behind pulldown'ı değiştir bu arada.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Bir de salondaki çoğu kişi bölgesel çalışıyor, hangisi daha etkili?

Fullbody veya PPL en mantıklısı, hele senin seviyende biri için 5x5 vb. prensipte bir programda temel egzersizlerle izole egzersizlere fazla girmeden güç kazanman daha avantajlı olur. Tek bölgeden de tavsiyem ne seviyede olursan ol uzak dur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…