2.5 bin TL bütçeyle Rampage Retsu vs Havit 2002BG

Bütçe
2500

AlperenZer0Alt

Femtopat
Daha fazla  
İki kulaklıkta tasarımı olsun, izlenimlerim olsun çok hoşuma gittiler ancak kulaklıkların teknik aksamlarından çok anlamam. Harici mikrofonum var, ondan mikrofon zerre önemli değil, sadece sıkıntı çıkarmasın. Rekabetçi oyunlarda oynuyorum, gecikmesi de önemli. Deneyimi olan varsa anlatırsa çok memnun olurum. Daha iyi kumaş pedli bir kulaklık öneriniz varsa onu da yazabilirsiniz. İlk defa kumaş ped kullanacağım, hep deri kulaklıklar kullandım. Retsun'un içinden ek ped çıkması hem ömür açısından hem de eğer kumaş pedi sevmezsem kullanabileceğimden biraz aklımı çeldi.

İki kulaklıkta tasarımı olsun, izlenimlerim olsun çok hoşuma gittiler ancak kulaklıkların teknik aksamlarından çok anlamam. Harici mikrofonum var, ondan mikrofon zerre önemli değil, sadece sıkıntı çıkarmasın. Rekabetçi oyunlarda oynuyorum, gecikmesi de önemli. Deneyimi olan varsa anlatırsa çok memnun olurum. Daha iyi kumaş pedli bir kulaklık öneriniz varsa onu da yazabilirsiniz. İlk defa kumaş ped kullanacağım, hep deri kulaklıklar kullandım. Retsun'un içinden ek ped çıkması hem ömür açısından hem de eğer kumaş pedi sevmezsem kullanabileceğimden biraz aklımı çeldi.

https://www.akakce.com/kulaklik/en-...akustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,798862345.html Çıkıp bunu alın, kablosuz ürünlerden kat ve kat daha mantıklı şu anda.

Fifine mikrofonumu almadan önce uzun süreler araştırdığım bir kulaklık ancak mikrofon açısından öne çıkan bir kulaklık ve benim harici mikrofonum var gereksiz oluyor ayrıyeten ben kablosuz kulaklık istiyorum değişmemdeki sebep o
Ses açıdan pek tatmin edici değil bu bütçedeki kablosuz kulaklıklar. Bütçeniz en son ne olur?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı