Benim bilgisyarım değil. Sökemem.USB kablosuyla neden bağladınız? Boşta SATA yok mu anakartta? Böyle performans çok düşük olur, anakarta bağlayın HDD'yi.
Ucu mavi olana bağladım.Hocam daha hızlı veri aktarımı için USB 3.0 portuna bağlamalısınız.
Benim bilgisayarım değil. Sökemem.
Ucu mavi olana bağladım.
Başka disk var mı? Windows var mı bu diskin içinde? Eğer depolama için kullanacaksanız Boot kısmında yerini değiştirmenize gerek yok, sistemin kurulu olduğu diski boot listesinde en yukarı alın.Benim bilgisyarım değil. Sökemem.
Ucu mavi olana bağladım.
Peki neden böyle oluyor? 80 TL boşuna gitmesin vallahi üzülürüm. Bios da seçtim böyle. Marka ve modeli doğru.Doğru bağlamışsınız hocam.
Peki neden böyle oluyor? 80 TL boşuna gitmesin vallahi üzülürüm. BIOS da seçtim böyle. Marka ve modeli doğru.
Bilgisayar Linux.Amacım bu HDD ile kendi bilgisayarım gibi kullanmaktı.Hocam Windows içerisinden ayarlayabilirsiniz internetten bakın hard disk nasıl kullanılır diye.
Bilgisayar Linux.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.